Interieur

Een nieuw kantoorpand? Houd hier rekening mee

posted by Mirthe 15 januari 2018 0 comments

Wanneer een bedrijf naar een nieuw kantoorpand verhuist, moet aan veel dingen gedacht worden. Denk hierbij aan zaken als financiering, inrichting en de communicatie naar reeds bestaande klanten. Omdat de kans dat je iets over het hoofd ziet groot is, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet waar je misschien nog niet aan gedacht hebt bij het inrichten van je nieuwe kantoor.

Uitstraling naar buiten

De buitenkant van je kantoorpand is in principe het visitekaartje van je bedrijf. Zeker wanneer je nieuwe kantoorpand langs de snelweg of een andere drukke weg staat, is het de moeite waard om te investeren in gevelreclame. Het is belangrijk dat de uitstraling van de gevel overeenkomt met de identiteit van je bedrijf.

Wifi

Een stabiele en snelle internetverbinding is een van de belangrijkste aspecten van een goede werkplek. Vergeet ook niet om genoeg stekkerdozen aan te schaffen, zodat werknemers overal hun laptop en/of mobiele telefoon op kunnen laden.

Schoonmaakbedrijf

Een vieze of rommelige omgeving zorgt voor minder productiviteit en een hoger ziekteverzuim. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te huren. Ga op zoek naar een lokaal schoonmaakbedrijf, zodat je makkelijk rond de tafel kunt zitten wanneer je niet tevreden bent over de kwaliteit. Wanneer je nieuwe kantoor bijvoorbeeld in Eindhoven gevestigd is, is het ook verstandig om op zoek te gaan naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven.

Opbergruimte

Een ander punt waar je wellicht niet direct aan denkt bij het inrichten van je nieuwe kantoorpand, is opbergruimte. Hoewel de meeste informatie tegenwoordig natuurlijk online wordt bewaard, heb je meestal toch een aantal ordners en wat vakliteratuur. Zorg daarom dat er voldoende kastruimte aanwezig is.

Planten

Heb je je kantoor ingericht met mooie meubels, maar heb je alsnog het gevoel dat je interieur niet tot leven komt? Grote kans dat planten ontbreken. Planten zijn niet alleen mooi, maar verbeteren ook nog eens de luchtkwaliteit van je kantoor.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment