Interieur

Inbouwspots met led: sfeervol en duurzaam

posted by Mirthe 27 oktober 2019 0 comments

De meeste mensen komen graag thuis tot rust in een sfeervol en gezellig huis. Dat is wel zo logisch met een druk bestaan. Tijdens onze dagelijkse bezigheden creëren we graag een fijne ambiance in elke ruimte van ons huis en dat kan op verschillende manieren. De kamers in ons huis kunnen we stylen met accessoires zoals spiegels, kaarsen en schilderijen. Uiteraard kan dit ook met de juiste verlichting. We leggen je uit hoe inbouwspots zorgen voor sfeervolle ruimtes in je huis.

Sfeer met inbouwspots

Met inbouwspots kun je alle kanten op. Je kan de spots zo goed spreiden over het plafond waardoor de volledige ruimte wordt verlicht. Ook kun je ervoor kiezen om kleinere plek optimaal te verlichten, zoals een badkamerspiegel of een spiegel op je kledingkast. Het is vooral prettig dat je kan kiezen voor dimbare led verlichting. Je kan de felheid van het licht dus zelf regelen.

Dit is helemaal ideaal voor boven je eettafel. Wil je geconcentreerd aan het werk gaan of wil je goed op de kinderen kunnen letten tijdens het eten? Dan kies je voor een felle stand met een frissere kleur. Als je familie op bezoek hebt en graag een knusse sfeer wil creëren, dan kun je juist kiezen voor een warmere kleur. Trek de combinatie van sfeer en functionaliteit door, dan kom je uit bij een bankstel of fauteuil. Het is heerlijk om vanuit je luie stoel naar je favoriete serie te kijken. Dan is ook weer gedimd licht op zijn plaats. Wil je juist in alle rust een boek lezen? Dat is prettig om met wat feller licht te doen. Ook hierin is led verlichting heel prettig. Door middel van inbouwspots kun je de verlichting richten op de juiste plaatsen van je kamer.

Duurzaam huishouden

Led lampen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast inbouwspots kun je ook led verlichting kopen in de vorm van staande led lampen, wandlampen en hanglampen. Behalve dat led lampen sfeervol zijn, is het ook nog eens een duurzame manier van verlichting. Led lampen verbruiken tot wel 80% minder energie dan de ouderwetse gloeilampen. Het is dus ook nog eens gunstig voor het budget, want deze besparing zie je zeker terug aan het einde van het jaar op je energierekening. Wacht nu niet langer en schaf led verlichting aan als je je huis (opnieuw) gaat inrichten. Het combineert sfeer, functionaliteit en stijl met elkaar. Dat is precies wat je nodig hebt om een prettige ambiance in je huis te creëren en om in alle rust je dagelijkse activiteiten in huis te doen.

 

Kijk ook hier eens

Leave a Comment