Interieur

Fleur je interieur op met een tegeltje

posted by Mirthe 18 juli 2020 0 comments

Bloemen, foto’s in fotolijstjes, potten en kaarsen. Dat zijn de voorwerpen die je vooral ziet wanneer iemand het thuis een beetje wil opfleuren. Erg leuk, maar misschien wel een beetje standaard. Ben jij op zoek naar iets anders? Dan kan een tegeltje misschien wel wat voor jou zijn!

Decoratie

Decoratie is erg belangrijk in een huis. Als je helemaal geen decoratie hebt, is het wel erg leeg en saai. Bloemen en planten staan vaak erg leuk. Het nadeel kan alleen zijn dat ze meestal niet erg lang staan. Weggooien en nieuwe kopen is vaak wel zonde van al dat geld. Het is leuk om in ieder geval een paar vaste elementen in huis te hebben staan zoals fotolijstjes met leuke foto’s. Vakantiefoto’s, gezinsfoto’s of foto’s van een speciale gelegenheid zoals een geboorte, bruiloft of diploma-uitreiking. Het enige nadeel van foto’s is dat ze op papier meestal niet erg goed van kwaliteit zijn en dat ze in loop van tijd minder mooi worden. Een goed alternatief kan een foto tegeltje zijn.

Tegeltje ontwerpen

Op Tegeltje.nl kun je zelf tegeltjes ontwerpen. Dit zijn echte keramiek tegeltjes waar je van alles op kunt laten drukken. Bijvoorbeeld leuke foto’s in full colour. Zo’n tegeltje is qua uitstraling en kwaliteit veel beter en mooier dan een normale foto op papier. De tegeltjes kun je per stuk al bestellen en kun je in de online editor helemaal naar je zin maken. Zet je er een frame omheen? Of kies je voor een leuke tekst erbij? Het kan allemaal. Ontwerp jouw eigen foto tegeltje en maak het helemaal uniek.

Wanddecoratie

Je kunt het tegeltje ergens neerzetten, maar je kunt het ook ophangen aan de wand. Het is erg leuk om meerdere tegeltjes te ontwerpen om daarmee een creatieve fotowand te maken. Daarnaast kun je ook tegeltjes ontwerpen met een tekst. Hang in het midden bijvoorbeeld een tegel op met een quote die goed past bij jouw huis. Zijn het familiefoto’s? Dan kun je een foto met ‘family’ in het midden hangen. Hebben jullie een bepaalde spreuk die echt past bij jullie huishouden? Dan kun je die tekst ook op het tegeltje laten drukken. Kortom: je kunt er alle kanten mee op. Wees creatief en maak de leukste creaties. Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om een persoonlijk tegeltje cadeau te geven.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment