Interieur

Mozaïektegels aanbrengen in je huis

posted by Mirthe 23 juli 2014 0 comments

Wanneer je huis voorzien is van een rustige uitstraling en strak interieur, kun je daar verandering in brengen door te kiezen voor mozaïektegels in je huis.

Mozaïektegels kunnen voor veel variatie en afwisseling zorgen, dat een speels effect teweeg kan brengen in je huis. Je kunt mozaïektegels zowel op de grond als tegen de muur plaatsen. Heb je geen idee waar je moet beginnen of wat het voordeel hiervan is? Hier kun je er alles over lezen!

Mediterrane sfeer

Het leuke aan mozaïektegels is dat ze kunnen zorgen voor een mediterrane sfeer in je huis. Zelfs in de winter lijkt het dan alsnog een beetje zomer, net of je op vakantie bent. Wie wil dat nu niet?

In landen in het Midden-Oosten zie je mozaïektegels veel terug. In verschillende moskeeën wordt er ook gebruik gemaakt van deze soort tegels.

Breng mozaïektegels gedoseerd aanbathroom-335748_640

Mozaïektegels kunnen zorgen voor een druk en heftig effect in je woning, daarom kun je ervoor kiezen niet al te grote gedeeltes in je huis te betegelen. Denk bijvoorbeeld aan een nis in de muur.

Ook kleinere ruimtes in huis, waaronder de badkamer, het toilet en de hal zijn prima plekken om mozaïektegels aan te brengen in je woning. Zelfs de trap kan zorgen voor een speels en grappig effect.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Mozaïektegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb je geen idee waar je moet beginnen of twijfel je welke ruimte je wilt gaan betegelen? Het inschakelen van een interieurexpert voor advies kan helpend zijn.

Deze weet als geen ander op welke plek in je huis mozaïektegels het beste tot zijn recht komen. Daarnaast kan een interieurexpert je adviseren over welke accessoires en meubels er goed passen bij de mozaïektegels die je hebt uitgekozen.

Kijk ook hier eens