Interieur

Design relaxstoelen

posted by Mirthe 15 juli 2014 0 comments

Na een dag hard werken is het extra heerlijk als je thuis komt en lekker onderuit kunt zakken in een heerlijke relaxstoel. Lekker met de benen omhoog, boek of krant erbij en natuurlijk een kopje koffie of thee. Een mooie relaxfauteuil past naadloos in het interieur en daarom zijn er diverse design relaxstoelen om uit te kiezen.

Kleuren
Zo kun je relaxfauteuils en relaxstoelen in verschillende kleuren vinden. Zo kun je een fauteuil vinden die kleurt bij de bank, maar dat hoeft natuurlijk niet. Een fauteuil mag best afwijken van de kleur van de bank, als het er maar wel bij past. Kies bijvoorbeeld eens voor trendy turquoise bij een grijze bank of kies een fauteuil in de kleur van de gordijnen. Zo voeg je het hele interieur qua kleuren samen en maak je er een mooi geheel van de kamer.

Stof of leer
Relaxstoelen kunnen worden gemaakt van diverse materialen, zoals leer, textiel en zelfs canvas. Dankzij deze diversiteit kun je makkelijk een stoel of fauteuil vinden die bij je interieur past. En daarbij mag je leer best mixen met stof. Heb je bijvoorbeeld een stoffen bank? Dan past een leren fauteuil daar makkelijk bij. Kies dan het leer in de kleur die past bij de rest van het interieur, zodat het eenvoudig samengaat.

Design
Maar er zijn ook diverse designs verkrijgbaar als het gaat om relaxstoelen en fauteuils. Zo zijn er klassieke oorfauteuils, moderne stoelen met strakke lijnen en natuurlijk de meer romantische designs, met ronde vormen. En wat dacht je van een relaxstoel die je achterover kunt duwen, zodat je echt kunt relaxen. Ook verkrijgbaar in diverse designs, materialen en stijlen natuurlijk. Kies altijd een stijl die past bij de rest van het interieur, maar vooral eentje die heerlijk zit. Een goeie die je dan nog uit je stoel krijgt.

Kijk ook hier eens