InterieurKlussen

Je kamer efficient inrichten

posted by Mirthe 7 oktober 2013 0 comments
Kamer

Het is mogelijk dat je thuis een grote kamer hebt die je het liefst wilt opdelen in meerdere ruimtes. Ook op kantoor is dit vaak het geval. Je wilt graag een scheiding maken in de grotere kamers zodat je meerdere kleine kamers hebt en deze op een efficiënte manier kunt inrichten.

Inrichten op jouw manier
Je hoeft geen muur te laten bouwen om jouw kamer op te delen in meerdere kamers. Een scheidingskast is hiervoor perfect. Op deze manier maak je een kast en zet je deze in het midden van de grote kamer. De kast moet dan wel zo breed zijn dat je ook echt twee kamers krijgt. Op deze manier heb je dus geen echte muur nodig en heb je meteen wat meer ruimte om je boeken op te bergen.

Daarbij komt dat een kast een leuk project is om zelf te maken! Het is natuurlijk lastig om een kast te vinden die precies zo breed is als jouw kamer. Door de kast zelf te maken kun je dit allemaal netjes afmeten en op deze manier past de kast precies in jouw kamer.

Kantoorwanden
Het is fijn om een rustige werkplek te hebben waar het stil is en je niet wordt afgeleid door de dingen om je heen. Kantoorwanden zijn hiervoor een goede oplossing. Deze wanden kun je namelijk gemakkelijk zelf plaatsen op de plek waar jij dit wil. Op deze manier zorg je ervoor dat er meerdere kantoren worden gecreëerd.

Daarnaast hoeft een kantoorwand niet saai te zijn. Deze wanden zijn te krijgen in allerlei kleuren of met patronen zoals jij het wil. Dit zorgt ook voor een fijne en leuke sfeer in jouw kantoor. Ideaal om afgeschermd en fijn te kunnen werken!

Bron afbeelding

Kijk ook hier eens