Interieur

Goedkope huisinrichting

posted by Mirthe 30 september 2013 0 comments
meubels

Natuurlijk zijn er veel mensen die het niet breed hebben qua geld. Dit kan uiteraard een probleem zijn als er net een huis gekocht is maar aan de inrichting nog veel moet gebeuren. Je moet nog meubilair, leuke decoratie en allerlei andere spullen. Helaas kun je al een heleboel geld kwijt zijn aan alleen al een bank en stoel. Gelukkig bestaan hiervoor goede oplossingen!

Kringloop
Een goede optie is natuurlijk de kringloop. Hier heb je veel goedkope meubels en nog veel meer. Een bank kun je al kopen voor maar 40 euro. Dit is uiteraard afhankelijk van de kringloop waar jij bent. Ook allerlei andere spullen kun je kopen bij de kringloop. Let daarbij wel goed op of spullen niet beschadigd of kapot zijn. Dit zou nog wel eens kunnen gebeuren bij een kringloop.

Toch worden er regelmatig gloednieuwe spullen ingebracht bij een kringloop. Je betaalt veel minder dan de originele prijs maar hebt toch een geheel nieuw product. Ook kun je bij de kringloop prachtige schilderijen kopen om je huis op te fleuren.

Huishoudelijke spullen
Naast de meubels en decoratie kun je ook servies en dergelijke kopen. Eigenlijk bijna alles wat jij nodig hebt in jouw huis kun je wel kopen bij een kringloopwinkel. Ook kleding of huishoudelijke apparaten zoals een mixer, waterkoker of zelfs een oven kun je af en toe tegenkomen in een kringloop!

Naast de kringloop zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om aan goedkope tweedehands spullen te komen, zoals Marktplaats. Of kijk eens bij de advertentiebriefjes bij de supermarkt.

Om je huis mooi in te richten hoeft het dus helemaal niet duur te zijn. Je kunt je alsnog houden aan je eigen stijl. Daarnaast ben je ook nog eens milieubewust bezig. Je hergebruikt namelijk spullen die prima nog een ronde mee gaan!

Kijk ook hier eens