Interieur

Je huis opfleuren

posted by Mirthe 22 augustus 2013 0 comments

Als je net bent verhuisd is het natuurlijk een lastige opgave om te bedenken wat je precies wilt. Wil je een strakke inrichting of wil je het gezellig maken met bijvoorbeeld kaarsjes en beeldjes.

Kringloop
Als je je huis wat extra’s wil geven is het een idee om eens langs de kringloop te gaan. Hier vind je enorm veel spullen die je huis net wat extra’s kunnen geven. Zo kun je er vaak leuke beeldjes kopen voor op de vensterbank.

Ook kun je natuurlijk je meubels bij de kringloop kopen om jezelf heel wat geld te besparen. Let daarbij wel goed op of er geen krassen of scheuren op het meubel zitten. Daarbij hoeft niet alles bij de kringloop er goedkoop uit te zien. Vaak zijn er ook kasten of banken te vinden die normaal gesproken erg duur zijn. Er worden zelfs nieuwe spullen ingeleverd bij de kringloop.

Sfeer
Afhankelijk van wat je voor sfeer wil in je huis kun je natuurlijk de muren verven of de keuken een grote make-over geven. Daarbij kun je ook denken aan het plaatsen van andere lampen die ervoor kunnen zorgen dat jouw huis een hele andere sfeer krijgt dan daarvoor.

Daarbij kun je ook je huis eens flink opfleuren met bloemen of raamdecoraties. Schilderijen zijn ook een goede tip, zodat ook de muren niet helemaal kaal zijn. Een fonteintje kan ook rust brengen in het huis.

Kijk ook hier eens