Interieur

Leuk je woonkamer op met een industriële wandlamp

posted by Mirthe 17 januari 2018 0 comments

Voor de liefhebbers van industrieel is er tegenwoordig gelukkig heel veel keus. Wil jij je woonkamer opleuken met industriële wandlampen? Dan hoef je tegenwoordig niet meer te denken aan de industriële fabriekslampen. De lampenindustrie breidt zich uit, en dus heb je nu volop keuze voor een industriële wandlamp, een stoere lamp met een industrieel uiterlijk.

Wat is industrieel?

Een industrieel interieur is herkenbaar aan de combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit. Er is veel gebruik van metalen en weinig woonaccessoires

Kenmerken

De industriële wandlamp is een stoere wandlamp met stoer materiaal, vorm en afwerking. Vaak hebben de industriële wandlampen een metalen kap, waarbij de randen van deze metalen kapjes zijn omgebogen. Dit geeft naast extra stevigheid, ook voor extra uitstraling. Wat beide erg belangrijk is, aangezien het ook wel fijn is dat er naast een mooi product, ook een product met kwaliteit aan de muur hangt.

Tegenwoordig kan het kapje ook bestaan uit glas. Ook kun je zelf de keuze maken uit welk kapje de lamp bestaat.

Woonkamer

De populairste wandlamp is de wandlamp met het metalen kapje. Dit valt namelijk goed te combineren in je woonkamer. Ze zijn voornamelijk populair in industrieel ingerichte woonkamers, met stoere materialen. Hierbij kun je denken aan robuust hout en natuurlijke materialen.

De kleuren

Uiteraard kan je de wandlamp alle kleuren laten maken of kopen, maar zwart, grijs en crème zijn toch wel de populairste kleuren voor industriële wandlampen. Deze kleuren zijn tijdloos en goed te combineren met meerdere kleuren in de woonkamer en met het meubilair.

Conclusie

De industriële lamp is op dit moment ontzettend populair. Een wandlamp geeft je woonkamer een extra uitstraling en past eigenlijk in ieders huis. Het valt goed te combineren met verschillende kleuren, omdat deze wandlamp in verschillende soorten en materialen beschikbaar is. Jij kan zelf de wandlamp helemaal in je eigen smaak laten maken. Deze lamp is dus uitermate geschikt voor het opleuken van je woonkamer.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment