Interieur

Schilderijen met een thema

posted by Mirthe 19 december 2017 0 comments

De dagen worden korter en we zitten meer binnen. Tijd om het huis van extra sfeer en gezelligheid te voorzien. Er is toch niets fijner dat dagelijks thuiskomen in een woning die gezelligheid en warmte uitstraalt. Of wanneer er gasten over de vloer komen die bewonderingswaardig rondkijken naar de leuke ruimte waar ze zich begeven. Maar hoe doe je dit? Er zijn tal van mogelijkheden om de kamer in een sfeervol jasje te steken. Voorbeelden hiervan zijn leuke accessoires zoals kussens, kaarsen, bijzettafels of… schilderijen. Veel mensen vinden het lastig om de ruimte van sfeer te voorzien daarom willen wij je graag een aantal leuke suggesties geven.

Schilderijen met dieren vindt iedereen leuk

Dieren brengen bij iedereen een positief gevoel naar boven. Iedere individu heeft wel een bepaalde band met dieren. Het is haast onmogelijk om een hekel te hebben aan een schattig dierenschilderij. Wat dacht je van een schilderij met typisch Hollandse koeien? Of een doek met een Afrikaanse olifant of exotische vogels? Prachtig voor in de hal of in de woonkamer. Waar past een dieren schilderij het best in jouw woning? We geven je graag een sfeerimpressie.

Skyline schilderijen die je horizon verbreden

Ben jij open minded en wil je graag je horizon verbreden? Dan is een skyline schilderij echt iets voor jou. Deze fictieve wanddecoraties geven op een prachtige manier het aanzicht van een grote stad weer. Wil jij lekker wegkijken naar deze schitterende skyline? Een geschikte plek voor deze schilderijen is de slaap- of woonkamer. Dus heb jij een onvergetelijke vakantie beleefd in één van deze steden of vind je het gewoon een mooi plaatje? Dan is een skyline schilderij echt iets voor jou. Perfect voor bijvoorbeeld in de slaapkamer.

Kunst waar je vrolijk van wordt

Een vrolijk schilderij tovert bij iedereen standaard een lach op het gezicht. Deze schilderijen zijn lekker kleurrijk en zijn een belangrijk onderdeel van de sfeer in de ruimte. Met een vrolijk en kleurrijk schilderij krijgt iedere (ook donkere) ruimte een frisse en levendige uitstraling. Wellicht heb je onze vrolijke schilderijen al ooit eerder gezien. Deze komen namelijk ook regelmatig voorbij in het programma ‘’ Robs grote tuinverbouwing ‘’. Vrolijke schilderijen kun je overal ophangen. Of je de woon-, slaap- of eetkamer een sfeervolle uitstraling wil geven, met deze doeken realiseer je het in no-time. Probeer de kleuren te matchen met je huidige interieur, dat geeft een extra sfeervol tintje eraan.

Wij begrijpen dat het voor velen lastig is om meteen het juiste schilderij te vinden. Daarom willen wij je graag helpen met deze zoektocht. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een perfect beeld welk schilderij er in jouw ruimte past. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via info@schilderijenshop.com .

Kijk ook hier eens

Leave a Comment