Interieur

Stylen met de populairste woontrends van dit moment!

posted by Mirthe 16 januari 2021 0 comments

De nieuwste woontrends veranderen natuurlijk met de jaren, het gaat allemaal te snel om bij te houden. Om jullie te helpen zullen wij in deze blog alles vertellen over de drie populairste woontrends en de must-have’s en do’s op interieur gebied. De rode draad in alle woontrends tegenwoordig is het gebruik van planten, natuurlijke materialen en duurzaamheid. Niet bepaald heel bijzonder, maar wat nou wel verassend is, zijn deze nieuwe trends.

Warme kleuren en stoere materialen

Donkere warme kleuren zijn helemaal hip tegenwoorden. We zien veel beige, donkerbruine, aubergine en mosgroene kleuren. Nieuwe combinaties zijn leer, zwartstaal en goud kleurige accenten in combinatie met natuursteen of duurzame houtsoorten. Meubels met ronde vormen, wandrekken en salontafels zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Industriële look

De industriële look in huis leent zich uitstekend voor de stoere materialen en warme kleuren. Ook vintage elementen passen bij het robuuste uiterlijk wat dit uitstraalt. Tegenwoordig zie je vaak items die je in een oude fabriek zou terugzien. We zien steeds meer oude fabriekslampen, maar ook stoere krukken of salontafels van hout en staal. Je hoeft je hele huis niet om te toveren tot een fabriek, maar met een aantal items haal je wel die stoere sfeer in huis, maar blijft je huis toch nog knus en leefbaar.

Duurzaam en multifunctioneel

Het is tegenwoordig ook helemaal in om duurzame en gerecyclede producten te gebruiken. Denk aan gerecycled hout dat wordt verwerkt in industriële tv meubels of vintage dressoirs. Daarnaast zijn er andere duurzame materialen zoals egaline als afwerkvloer. Tegenwoordig hebben mensen weinig geduld, wat de behoefte aan afwerkspecialisten op woongebied alleen maar laat toenemen. Ook worden woningen zelf steeds duurzamer, led lichtbronnen, zonnepanelen en andere besparingsgadgets worden steeds populairder en over een aantal jaar een echte must in elke woning.

Kijk nu online!

Ben je bezig met een huis make over of heb je net een nieuwe woning gekocht. Speel dan nu in op de laatste trends. Onze tip is om warme kleuren en stoere materialen te gebruiken. Denk aan een industriële look, maar houd de duurzaamheid en gadgets ook in acht bij het stylen. Ben jij bezig met het renoveren van je huis? Kijk eens online op Afbouwbaas.nl. Wij wensen je veel woonplezier in de nieuw gestylde woning.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment