Interieur

Edelherten in huis

posted by Mirthe 21 oktober 2014 0 comments

Hij heerst met zijn familie over de bossen. Zijn gewei fier op het hoofd. Het edelhert is een prachtig, statig dier. De koning van het woud en ook bij jou in huis. Want er zijn heel veel woonaccessoires verkrijgbaar met de beeltenis van het edelhert.

Statig chroom
Veel accessoires bestaan uit het hoofd van het edelhert. Er zijn kandelaars, lampen en sierbeeldjes verkrijgbaar die tot in de puntjes zijn verzorgd. Veel van de woonaccessoires zijn voorzien van een glanzende, zilverkleurige laag. Door deze koele chroomkleur te combineren met een landelijk design krijg je een modern accessoire dat past in diverse interieurs. Dus ook in een modern interieur.

Kleurrijke herten
Hou je van kleur of wil je een edelhertje op de kinderkamer plaatsen? Er zijn ook bonte varianten van deze beeldjes, kandelaars of lampen verkrijgbaar. Meestal voorzien van een zacht, opgespoten fluwelen laagje. Zo breng je een beetje landelijke sfeer aan, zonder dat het uit de toon valt met de rest van de kinderkamer.

Het blokhut gevoel
De woonaccessoires met edelherten geven wel een beetje dat blokhut gevoel. Vooral de afbeeldingen op fotobehang, kussens en posters laten het edelhert in zijn volle glorie zien, tussen de bomen en een beetje koude mist. Gebruik je deze accessoires in de slaapkamer, maak het er dan extra gezellig met veel warm hout, maar ook door een ouderwetse sprei van schapenwol of faux fur te gebruiken. Een ouderwetse paardendeken of plaid mag natuurlijk ook om het gevoel te versterken.

Pronkstuk
Een edelhert pronkt graag met zijn gewei, maar houdt er niet zo van om anderen dit ook te zien doen. Wil je deze trend mooi en stijlvol uitvoeren, dan plaats je slechts één of twee beeldjes of kandelaars van het edelhert op tafel. Zo komen de accessoires het beste tot hun recht en kan het hert naar volle tevredenheid pronken met zijn gewei.

Kijk ook hier eens