Interieur

De vloertrends van 2019

posted by Mirthe 5 februari 2019 0 comments

Een nieuw jaar met nieuwe woontrends dus het werd hoog tijd om deze te delen met jullie. De nieuwe vloertrend van 2019 is toch echt wel de visgraat vloer! Visgraat hoor ik je nu al denken? Ja visgraat is weer helemaal terug van weggeweest! Wat vinden jullie hiervan?

Laminaat en PVC

De visgraat vloer is verkrijgbaar zowel in laminaat als PVC, persoonlijk vinden wij van ‘Tapijt en Laminaat Direct’ de laminaat versie mooier. Dit komt doordat de V groef bij het laminaat wat dieper is en nog echter lijkt op een houten visgraat vloer. Bij twijfel is het altijd handig om een gratis staal aan te vragen!

Om even terug te komen op de mooie visgraat vloeren:
De visgraat vloeren ga je in 2019 weer volop zien en zijn bijna niet meer weg te denken uit het interieurbeeld van nu. Ook wordt de visgraat vloer vaak gelegd in combinatie met vloerverwarming zodat de vloer lekker warm is als u thuiskomt na een lange dag werken.

De PVC vloeren daar in tegendeel hebben de laatste paar jaar een flinke stijging gemaakt. Ze worden aangeboden in verschillende collecties, design en formaten. De voordelen van een PVC vloer is dat ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn en ook belangrijk waterbestendig zijn.

Gratis leg service

Onze prijzen zijn complete prijzen! De vierkante meter prijs is inclusief leggen, gratis ondervloer, gratis plakplinten en een gratis schoonloopmat. Geen verrassingen achteraf. Je betaald gewoon het verbruikte laminaat of PVC. Ideaal en overzichtelijk!

Wie zijn wij eigenlijk?

Wij zijn een wooninrichters zaak genaamd Tapijt en Laminaat Direct uit het Friese Wolvega echter leggen wij niet alleen in Wolvega. Wij leggen namelijk landelijk. We komen het hele land door om mensen te voorzien van een mooie vloer!

Lijkt het je ook leuk dat wij komen om jou te voorzien van een nieuwe vloer? Bekijk dan eens onze site! Zoek een vloer uit en vraag vrijblijvend een offerte aan. Vergeet dan niet een gratis staal aan te vragen zodat je de kleur van de vloer goed kan bekijken.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment