Interieur

Trends voor de binnen afbouw anno 2017

posted by Mirthe 27 mei 2017 0 comments

Anno 2017 is trendy wonen niet meer zo eenvoudig, aan alle kanten komen de laatste woontrends voorbij vliegen die u de scherpste prijzen bieden. Maar een woning inrichten is niet alleen meer een bankstel uitkiezen of een muurkleur maar ook het plafond, de verlichting en de (tussen)wanden moeten volledig gestyled zijn. Er zijn diverse bedrijven die zich focussen op de binnen afbouw van woningen en kantoorpanden.

Soorten en maten plafonds

Plafonds, ze zijn er in diverse soorten en maten. Vandaag de dag worden plafonds als heus designoppervlak gebruikt, architecten beseffen nu dat plafonds de ruimte meer uitstraling geven. Wilt u het plafond iets extra’s geven? Denk dan aan behangen, verven of plaats balken aan het plafond voor een leuke uitstraling. Of vindt u het plafond te hoog? Dan kunt u zelfs door middel van een gipsplafond uw plafond laten verlagen. Maar een metalen plafond is ook helemaal hip.

Duurzaam gebruik van LED verlichting

Alles moet tegenwoordig duurzaam, milieuvriendelijk etc. zijn. Maar hoe combineert u dat met de juiste verlichting? LED verlichting is niet meer dat felle ongezellige licht wat we allemaal kennen. LED verlichting heeft zich zo ontwikkeld dat het een lichtoplossing is voor consument en professioneel persoon. LED is een energiebesparende lichtbron met een lange levensduur en is hierdoor ook dé lichtbron van de toekomst. Een zorgvuldige combinatie van LED-technologie resulteert hoogwaardige producten van lange levensduur gecombineerd met een laag energieverbruik.

Wanden stylen

Wat kun je met de wanden doen? Niets is makkelijker dan je wanden veranderen van stijl. Kies een nieuw behang of een andere kleurtje op de muur. Of kies voor een glazenwand om meer ruimte te creëren, hier kan je eventueel ook op tekenen met een stift. Dit bespaart weer kosten op een whiteboard, beamer +(scherm) of notitiebord. Ga daarom helemaal met de laatste trends binnen de kantoorbranche en investeer in de toekomst. Klik hier om naar de website te gaan van een aanbieder van deze glazen wanden.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment