Interieur

Creëer op kantoor een aangename akoestiek met modulaire wanden

posted by Mirthe 28 oktober 2020 0 comments

Staat er binnenkort een interieurklus op stapel voor je bedrijf? Bijvoorbeeld het compleet opnieuw inrichten van een nieuw kantoor na verhuizing of verbouwing? Of wil je de bestaande kantoorruimte bij jou in het pand opnieuw indelen? Dan is het aan te raden om je te wenden tot een bedrijf dat is gespecialiseerd in projectinrichting. Dat heeft alles in huis wat je nodig hebt om van je kantoor een inspirerende werkomgeving te maken, of het nu om een complete restyling of om het realiseren van kleine veranderingen gaat. Het aanbod varieert van ergonomische bureaus en bureaustoelen tot kasten en oplossingen voor de akoestiek op kantoor. Naast de praktische inrichting van een werkomgeving, is dit een van de aspecten die om de hoek komen kijken bij het creëren van een comfortabele en gezonde werkplek.

Aangename akoestiek

Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit. Daarom is het belangrijk dat de inrichting van je kantoor dat ook uitstraalt. Want een eerste indruk maak je maar één keer. Je geeft het interieur van jouw onderneming een mooie, persoonlijke touch met duurzame design kantoormeubelen. Een specialistisch bedrijf dat zich richt op projectinrichting weet daar alles van. De experts daar weten precies hoe zij iedere kantooromgeving kunnen transformeren tot een aantrekkelijke plek om te werken. Daarnaast hebben zij een scherp oog voor de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen, op bijvoorbeeld het gebied van flexwerkplekken en het nieuwe werken. Maar ook kunnen zij je voorzien van het juiste advies over akoestiek. Kantoormedewerkers die zich langere tijd in ruimtes bevinden met een slechte akoestiek hebben last van concentratieverlies, irritatie en vermoeidheid.

 

Flexibele akoestische systemen

Een oplossing om de akoestiek op kantoor te verbeteren, is bijvoorbeeld een akoestische wand, ofwel divider. Veel kantoormeubelmerken bieden akoestische wanden aan. Zo ook Herman Miller.

Bedrijven die hun kantoren op een stijlvolle en duurzame manier willen inrichten, vinden volop mogelijkheden in het assortiment van dit toonaangevende merk. Herman Miller heeft zijn goede naam onder andere te danken aan hoogwaardig Cradle to Cradle gecertificeerde kantoormeubelen, die staan voor innovatieve kracht, kwaliteit en verantwoorde productie. Ook staat het vooraanstaande merk bekend om haar modulaire en flexibele akoestische systemen in aansprekende kleuren. De geluidsgolven worden in deze dividers opgevangen in speciale luchtzakken tussen de tegels en helpen op die manier het omgevingsgeluid te dempen. Met als resultaat een goede akoestiek waarin de medewerkers op kantoor ongestoord kunnen werken.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment