Interieur

Vier manieren om ingelijste foto’s een plekje in jouw interieur te geven

posted by Mirthe 24 april 2019 0 comments

Jouw mooiste foto’s, afbeeldingen, posters en schilderijen mogen gezien worden. Ze verdienen het om ingelijst te worden in een kwalitatief hoogwaardige fotolijst en komen het best tot hun recht op een bijzondere plek in jouw interieur. Er zijn veel verschillende manieren om ingelijste foto’s, afbeeldingen, posters en schilderijen een plekje te geven. Wij hebben vier manieren voor je op een rijtje gezet.

Ingelijste foto’s aan de muur hangen met behulp van spijkers

De meest bekende manier om ingelijste foto’s een plek te geven is door ze aan de muur te hangen met behulp van spijkers. De lijsten worden aan de spijkers gehangen en krijgen op die manier een plekje in het interieur. Het is mogelijk om meerdere ingelijste foto’s van hetzelfde formaat op gelijke hoogte naast elkaar te hangen, maar het is ook mogelijk om te variëren met de hoogte en de formaten van de fotolijsten. Hierdoor creëer je een speelsere uitstraling.

Ingelijste foto’s op een fotoplank plaatsen

Een trend die steeds groter wordt is ingelijste foto’s op een zogenaamde fotoplank plaatsen. Een fotoplank is een smalle, lange plank met een relatief brede groef, die horizontaal aan de muur wordt bevestigd. De fotolijsten worden vervolgens in de groef geplaatst en staan op die manier tegen de muur. Fotoplanken hebben als voordeel dat de fotolijsten gemakkelijk verwisseld kunnen worden voor andere fotolijsten, zonder dat je daar een extra gat voor in de muur hoeft te boren.

Ingelijste foto’s ophangen met behulp van een schilderijrails

Heb jij een modern, minimalistisch en strak interieur? Dan kan je er ook voor kiezen om jouw ingelijste foto’s op te hangen met behulp van een schilderijrails. Een schilderijrails geeft de fotolijsten op moderne, minimalistische wijze een plekje in het interieur. Schilderijrails zijn niet alleen geschikt voor in huis, maar kunnen ook uitstekend gebruikt worden om foto’s en schilderijen in openbare gebouwen een plekje te geven.

Overige manieren om ingelijste foto’s een plekje in het interieur te geven

Beschik jij niet over een vrije muur om foto’s aan op te hangen, maar wil je wel een aantal foto’s een plekje in jouw interieur geven? Er bestaan gelukkig ook een aantal andere manieren om foto’s een plekje in het interieur te geven. Zo kunnen fotolijsten op het dressoir of op een side table worden geplaatst, staan de kleinere fotolijstjes ook leuk in een boekenkast en kan een grotere fotolijst zelfs op de grond worden geplaatst. Er is altijd een manier om jouw mooiste foto’s een plekje in jouw interieur te geven.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment