Interieur

Design meubels voor je huisdier

posted by Mirthe 24 juli 2013 0 comments

Voor veel mensen is een huisdier, zoals een hond of kat, een deel van het gezin. Het is een maatje waarmee je kunt spelen, knuffelen en kletsen. Daarom wil je natuurlijk ook alleen de beste producten voor je huisdier. En het is helemaal niet zo gek als je dan op zoek gaat naar comfort, functionaliteit en iets dat perfect past bij je eigen interieur.

Kleur
Een krabpaal of hondenbed is natuurlijk verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en maten. Kies altijd een kleur of materiaal die past bij de rest van het interieur en pas ook de grootte hierop aan. Natuurlijk let je hierbij ook op de behoeften van je huisdier. Een grote hond heeft nu eenmaal een groot kussen nodig om op te slapen of liggen.

Design
Veel dierenwinkels verkopen leuke accessoires voor je huisdier die perfect passen bij je interieur. Ook zijn er online veel designwinkels te vinden. Wat dacht je van een leuk bankje als bedje voor de hond in de huiskamer die perfect past bij de rest van je interieur, zoals van PurrFect Design. Of kijk eens in Amsterdam bij Carmani waarbij de laatste trends worden doorgevoerd in accessoires en meubels voor je trouwe viervoeter.

Dekens
Honden en katten vinden het ook heerlijk om op dekens te slapen. Dekens zijn het makkelijkste te combineren met je interieur en smaak. Laat bijvoorbeeld eens het patroon van je gordijnen of kussens op de bank terugkomen in de deken van je hond of kat. Zo betrek je zijn of haar bedje bij het interieur. Op de markt kun je deze stof kopen en er zelf een deken (of een kussensloop) van maken.

Kijk ook hier eens