Tuin

Tuinmeubeltrends van 2018

posted by Mirthe 14 december 2017 0 comments

Het is altijd weer leuk om te ontdekken welke tuinmeubeltrends terugkeren of compleet vernieuwend zijn in het komende seizoen. Laat je inspireren en ontdek hier dé tuinmeubeltrends voor 2018! Misschien heb je net een nieuw huis en is je tuin echt aan een opknapbeurt toe of je bent het zat al jaren tegen hetzelfde tuinmeubelen aan te kijken. Wat de reden ook is, lees verder en laat je verrassen door de tuinmeubeltrends van 2018.

Trendy: hanging eggs

In 2017 zagen we ze al regelmatig voorbij komen, de hanging eggs. Deze zul je zeker terugzien in 2018, weliswaar ook in andere versies. Zo zijn er nu ook standing eggs naast de populaire hangende variant. Ze zijn er tegenwoordig ook voor 2 personen om lekker romantisch tegen elkaar aan te kruipen. De eggs zijn in verschillende kleuren te koop.

Tuinmeubeltrend: rope tuinmeubels

Rope tuinmeubels zijn gemaakt van nylondraad. Het is een stoere nieuwe trend. De rope tuinmeubels van nylon, zijn hierdoor heel sterk, makkelijk in het onderhoud en van goede kwaliteit. Je kunt op een makkelijke manier iets speciaals maken met deze rope meubels. Het is een mooie tuinmeubelentrend in 2018. Je gaat het zeker terugzien in diverse tuinmeubelencollecties, denk hierbij aan een combinatie met teakhout, RVS en mooie strakke lijnen.

Tuinmeubels van aluminium

Aluminium tuinmeubels, we zagen ze vorig jaar ook al vaak voorbij komen. Toch gaan ze ook dit jaar weer groot worden, al zijn ze net als de hanging eggs ge-upgrade. Je ziet aluminium veel in tuintafels en –stoelen of in loungesets. Het verschil is dat er in 2018 niet alleen tafelbladen zijn met uitsluitend strakke lijnen, van bijvoorbeeld teak gemaakt. Nu zul je vaker het speelse effect zien van een boomstam tafelblad. Ze zijn degelijk, speciaal, geven een stoere look en zijn niet weg te denken uit de tuinmeubeltrends van 2018.

Hoe groter hoe beter

Een heerlijke trend zijn de grote loungebanken om zelf lekker op te liggen of om een gezellige avond met de vriendengroep te hebben. Natuurlijk met de mooiste designs van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment