Tuin

Lekker loungen in je achtertuin

posted by Mirthe 13 juli 2017 0 comments

Nu we al weer in de maand juli zijn beland, is het toch echt de hoogste tijd dat je jouw eigen tuin summerproof hebt. De vakantie staat voor de deur, en wat is er nou fijner dan even tot rust te komen in je eigen achtertuin. De planten en bloemen staan vol in bloei en alles ziet er fantastisch uit. Wat ook niet mag ontbreken is een luxe loungeset waar je heerlijk in kunt vertoeven tijdens de zomerperiode. Als je jouw achtertuin nog niet voor elkaar hebt en dit nog wel wilt doen voordat het mooie weer er echt aan komt, dan kun je er ook voor kiezen om kunstgras in je tuin aan te laten leggen. Kunstgras als vervanger van echt gras is ideaal omdat je er helemaal geen onderhoud aan hebt als het eenmaal ligt. Het kunstgras van tegenwoordig is niet eens meer te onderscheiden van het echte gras, zo mooi ziet het eruit.

Een parasol tegen de zon

Als je een mooie terras set of loungeset in de achtertuin hebt staan en de temperaturen beginnen te stijgen, dan kan het ook wel fijn zijn om even uit de zon te zitten. Kies er daarom voor om ook een goede parasol aan te schaffen die je eventueel ook kunt kantelen. Op deze manier is het mogelijk om ook relaxt te kunnen chillen op je loungeset terwijl je in de schaduw zit. Een parasol met draaimechanisme is daarom erg fijn, want de zon die draait naarmate er tijd verstrijkt dus met een knik arm parasol kun je toch ervoor zorgen dat je in de schaduw komt te zitten.

De tuin opnieuw inrichten

Met een moderne loungeset kun je de uitstraling van je tuin in een klap omgooien. Wat je bij veel mensen nog ziet is een oude tuinset met plastic stoelen en een standaard tafel. Dit is allang uit de mode en helemaal niet meer modern dus je doet er verstandig aan om te gaan voor een exclusieve loungeset als je het aanzicht van je tuin drastisch wil veranderen. Tegenwoordig kun je bij veel webshops online een loungeset bestellen. Als je op zoek bent naar een moderne loungeset voor een scherpe prijs, dan moet je even een kijkje nemen op deze website.

Bron: Mooivoorindetuin

Kijk ook hier eens

Leave a Comment