Tuin

De juiste bescherming voor je tuinmeubels

posted by Mirthe 13 juli 2017 0 comments

Het mooie weer komt er al snel aan en we gaan weer met zijn allen in de tuin zitten. Het tuinstel wordt van zolder gehaald ,of uit de schuur, en krijgt een mooi plekje in de tuin. Vaak een beetje waar schaduw is maar waar ook de zon schijnt. Een tuinstel kan natuurlijk ook nog onder een afdak, parasol of zonnescherm komen te staan. Zou het niet makkelijker zijn als je het tuinstel het hele jaar gewoon kon laten staan? Eigenlijk wel, maar dan gaat de kwaliteit van je tuinstel verloren of krijgt misschien wel groene aanslag. Dit willen we natuurlijk voorkomen en daarom bergen we onze tuinset weer op als de herfst eraan komt. Vanaf nu hoeft dat niet meer, je doet er een beschermhoes omheen en je tuinset kan de hele dag blijven staan.

Het hele jaar je tuinset buiten laten staan

Een tuinset kan best zwaar zijn in het gewicht. Om dan twee keer per jaar met die stoelen en tafels te sjouwen willen we dan ook liever niet. Het is dan vanaf nu ook verleden tijd, hoe groot je tuinset of lounge set ook is er zijn nu beschermhoezen die over elke set heen kunnen. Je laat je tuinset gewoon in de tuin staan zonder dat er groene aanslag op komt of dat de kwaliteit ten koste gaat. Met een beschermhoes wordt jouw tuinset erg goed beschermt. Wanneer het weer mooi weer begint te worden, dan haal je heel eenvoudig de hoes eraf en berg je doe op. Je kunt nu lekker in de tuin gaan zitten zonder eerst inspanning te moeten doen om het tuinstel van zolder te moeten halen. Je kunt deze hoezen in diverse soorten en maten krijgen, zo zijn ze er voor ronde tafels met stoelen maar ook wanneer je een grote vierkante tuintafel hebt. Zelfs voor lange loungebanken kun je een beschermhoes gebruiken.

Lekker genieten in je tuin

Wanneer de zon begint te schijnen en de temperatuur omhoog gaat, ga je nu veel gemakkelijker in de tuin zitten. Als je eerst nog je tuinset en parasol uit de schuur moet halen dan is dat soms een bezwaar en blijven we maar binnen zitten. Met de gemakkelijke beschermhoezen is dat nu verleden tijd, je meubels gaan er gemakkelijk in en jij haalt uiteindelijk de hoes er heel simpel weer vanaf. Je kunt je parasol ook buiten laten staan door ook een beschermhoes over je parasol te doen.

Bron: Beschermhoesshop.nl

Kijk ook hier eens

Leave a Comment