Tuin

Een boomhut staat in elke tuin

posted by Mirthe 9 februari 2017 0 comments
boomhut in de tuin

Een boomhut in de tuin: is dat niet stiekem de droom van iedereen? Kinderen vinden het geweldig, maar ook voor volwassenen kan een boomhut erg leuk zijn. Niet alleen voor vertier, maar het ziet er ook nog eens erg leuk uit om een boomhut in de tuin te hebben. Want zeg nu zelf: zo’n robuust bouwwerk, dat misstaat toch in geen enkele tuin?

Een eigen plekje voor kinderen

Veel kinderen hebben de wens om een eigen boomhut te hebben. Begrijpelijk, want ze kunnen er volop plezier in hebben. Het onverwoestbare bouwwerk kan voorzien worden van allerlei extra’s, zoals een glijbaan en een klimnet en wie weet wel een touwladder om op naar boven te klimmen. Vanuit je huis heb je doorgaans zicht op het speelhuis in de tuin, dus je kunt kinderen hier naar hartenlust laten spelen. Ze zullen het geweldig vinden om hun eigen plekje te hebben! Heb je een boomhut in de tuin, dan zullen vriendjes en vriendinnetjes van je kind maar al te graag mee komen om er in te spelen. Urenlang speelplezier is zeker gegarandeerd en dat is niet alleen fijn voor de kinderen zelf, maar ook voor jou.

boomhut in de tuin

Nog veel meer doeleinden

Toegegeven, volwassenen zullen met plezier naar boven klimmen in de boomhut van hun kinderen als zij dat een keer vragen, maar boomhutten kunnen nog veel meer bieden dan alleen vermaak. Denk bijvoorbeeld eens aan een boomhut als kantoor. Door de natuurlijke materialen en de rustieke omgeving kun je in alle rust aan het werk. Ook is het een optie om een exemplaar als gastenverblijf in te richten. Zo krijgen je gasten een unieke beleving! Je ziet: boomhutten kunnen allerlei doeleinden hebben, het is maar net wat jij wenst. Je kunt het inrichten zoals jij wilt, of je nu gaat voor een stoere inrichting of een wat meer landelijke. Het maakt daarbij helemaal niet uit of je een grote of een kleine tuin hebt, want boomhutten zijn er in allerlei maten. Je hoeft echt geen compleet bos in je tuin te hebben om zo’n leuk bouwwerk in je tuin te krijgen!

Kijk ook hier eens

Leave a Comment