Tuin

Tuinkussens op maat

posted by Mirthe 17 maart 2016 0 comments

KUSzzz is gespecialiseerd in buitenkussens op maat voor je tuin, (horeca) terras, paviljoen of loungehoek. Onze kussens op maat zijn uitermate geschikt voor gebruik op steigerhouten meubels, loungesets, tuinstoelen en ligbedden.
We bieden een breed scala aan weerbestendige outdoor stoffen, er is keuze uit duizenden verschillende soorten stof en kleuren. Maatkussens van KUSzzz zijn trendy, kleurecht en makkelijk te onderhouden.

Schuim
Bij het bepalen van de juiste outdoor kussens is het belangrijk dat je let op het soort schuim. Onze schuimen zijn zeer goed geschikt voor buitengebruik op loungebanken, steigerhouten tuinmeubles of tuinstoelen. KUSzzz werkt uitsluitend met HR38 koudschuim. Dit schuim is soepel, heeft een zéér hoge veerkracht en kuilvorming komt niet voor. De unieke eigenschappen van HR38 koudschuim maken het tot een erg comfortabel en goed ventilerend schuim.

Waterafstotende en weerbestendige stoffen
Onze tuinkussens op maat worden gemaakt van waterafstotende stof, de speciale coating maakt ze zeer goed geschikt voor langdurig buitengebruik. Hierdoor hoef je niet steeds weer opnieuw de tuinkussens naar binnen te halen bij een regenbui of slecht weer. Het is ook mogelijk om je loungeset te voorzien van een waterdichte kunststof. Kunststoffen zijn enorm sterk, makkelijk schoon te maken en hebben een zéér hoge slijtvastheid. De stoffen hebben een speciale behandeling ondergaan waardoor ze nauwelijks vuil absorberen.

logo_kuszzz

Onderhoudsvriendelijke tuinkussens
Een ander pluspunt van onze tuinkussens is de onderhoudsvriendelijkheid. Door de behandeling van de stoffen absorberen deze vrijwel geen vuil, zo blijven de kussens schoon en vlekkeloos. Om echter zo lang mogelijk plezier te hebben van je kussens op maat is het toch belangrijk om ze te onderhouden. De stoffen zijn op 40 graden wasbaar en voor het verwijderen van hardnekkige vlekken kun je het reiningingsmiddel Tex’Aktiv Clean gebruiken of voor kunstleer het reinigingsmiddel High Performance Vinyl Upholstery Cleaner.

Nieuwsgierig naar kussens op maat van KUSzzz? Vraag op onze website meer informatie aan of maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment