Tuin

Een loungeset kopen: wat is de beste periode om dit te doen?

posted by Mirthe 4 september 2021 0 comments

Als Nederlanders hebben we een druk bestaan. Dit maakt dat we veel bezig zijn met het hier en nu. In de winter richten we ons op het aankleden van de woning binnen, in de zomer kijken we pas weer in onze tuin. Maar wist je dat er veel voordeel te behalen is wanneer je dit eens om zou draaien?

Het beste moment om een loungeset te kopen is het najaar. Echter zijn velen van ons Nelderlanders in het najaar niet bezig met het uitzoeken van een fijne, mooie en praktische loungeset. Terwijl het juist veel voordeel op kan leveren.

Wanneer de Nederlandse zon zich laat zien is er niets beter dan heerlijk in de achtertuin met vrienden of familie aan een verkoelend drankje te kunnen zitten. Niets is dan beter dan comfortabel plaats te nemen met elkaar in de nieuw uitgezochte loungeset. We denken dan ook aan het aankleden van de tuin, wanneer de eerste zonnestralen zich aandoen. Dan pas wordt er nagedacht over de soort loungeset die er moet komen. Welke kussens moeten hier in zitten? Welke stijl past er bij ons? Terwijl we eigenlijk hier al niet meer over na willen denken en heerlijk met een glas wijn of biertje al in de tuin willen zitten.

Er zijn een aantal zaken die we in overweging nemen bij het uitzoeken van de eyecatcher in onze achtertuin. De loungeset moet er mooi uit zien, heerlijk comfortabel zitten, maar vooral ook niet te duur zijn. Wanneer de zomer weer op zijn einde komt denken er maar weinig mensen aan op dat moment een nieuwe set uit te gaan zoeken, terwijl dat eigenlijk het meest geschikte moment is om de aankoop te doen. Wanneer de zon zich minder laat zien en het te koud wordt om nog langer buiten te zitten, dan gaat juist de tuinartikelen in de uitverkoop. Soms heb je dan zelfs een loungeset aanbieding voor de helft van de prijs!

Ondernemers richten zich in het najaar op het komende seizoen en willen zo snel mogelijk van de restant partijen van deze zomer af. Het ideale moment om dus eens een kijkje te gaan nemen en een leuke loungeset tegen flinke korting aan te schaffen.
Zo zit ook jij er in de komende zomer comfortabel bij, maar heb je er niet de hoofdprijs voor betaald. En wanneer je een echte onderhandelaar bent, is de kans groot dat je met nog wat meer korting een eyecatcher in de tuin hebt staan.
Bijkomend voordeel is dat de verkoper graag met je meedenkt over wat de mogelijkheden zijn en hier de tijd voor neemt. Zo is het mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden en kosten. Een echte win win situatie.
Wanneer ga jij jouw eyecatcher halen?

Kijk ook hier eens

Leave a Comment