Interieur

Pionier voor de architecturale verlichting

posted by Mirthe 12 augustus 2016 0 comments

Hou je niet van degelijk, maar geniet je juist van allerlei leuke, grappige en mooie architecturale snufjes in uw huis? Dan kan verlichting daarbij niet ontbreken. Voor wie eens wat anders wilt is Modular al jarenlang de absolute pionier op het gebied van architecturale verlichting. Een kennismaking.

Het merk laat al bijna 35 jaar zien dat innovatie van verlichtingsproducten geen grenzen kent. Het succes van Modular heeft vooral te maken met een flinke dosis creativiteit, design en technologie. Zijn zorgen daarmee niet alleen maar voor functionele verlichting maar ook voor hele stoere en gewaagde ingrepen in de inrichting van uw woning.

Roeselare

Het hoofdkantoor van Modular staat dichtbij de Nederlandse grens: in het Belgische Roeselare. Sinds 1980 veroveren ze werkelijk de hele wereld. Er zijn showrooms in zeer veel landen, in onder meer Rusland en de Verenigde Staten. Niet onterecht. De exclusieve lampen van het merk hebben een hoog aanzien bij mensen die van orginaliteit houden.

Geen poespas

Modular houdt niet van al te veel poespas. Het merk kenmerkt zich door minimalistische vormen die uitstekend in een willekeurige stijlvol interieur passen. Daarbij maakt het niet uit voor welke verlichting of lamp je kiest. Binnen de designwereld heeft het label zich een stevige positie verworven in al die jaren.

Soorten lampen

Wanneer we echt kennismaken met de verlichting van Modular, dan zien we pas het echte unieke design. Neem de Modular Nomad Minimal familie. De Nomad Minimal Ultra Short wandlamp van aluminium oogt erg eenvoudig. Desondanks ziet de lamp er erg mooi uit. Eenvoud kan dus veel doen. Wanneer je de lamp meer warmte wil meegeven, dan kun je oook nog kiezen voor de Nomad Minimal Shades lampenkap. Daarnaast heeft Modular meerdere plafondlampen. Het leuke is dat je de Modular plafondlamp helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Veel kleuren zijn mogelijk. Door de strakke vormen van de lampen vinden ze gemakkelijk een plekje in uw huis waar ze zich thuisvoelen.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment