Interieur

Voordelige tegels van topkwaliteit bij Tegelmegashop.nl

posted by Mirthe 12 april 2020 0 comments

Als u van plan bent om uw badkamer, toilet of wat voor kamer dan ook eens aan te pakken, dan heeft u er vast en zeker ook wel over nagedacht wat voor tegels u wilt gaan gebruiken.
Zo niet, dan kan Tegelmegashop u hier gegarandeerd mee verder helpen. Een mooie tegel gaat een lange tijd mee, dus is het wel zo belangrijk dat u hierin de juiste keuze maakt. Zeker als het gaat om een mooie, praktische en voordelige tegel van Tegelmegashop. Ongeacht welke stijl u kiest, met ons bent u verzekerd van topkwaliteit en 1e keus vloer- en wandtegels. Zodat u altijd kunt gaan voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke tegel voor de beste prijs. Neem vooral eens een kijkje door het aanbod van alle tegels van Tegelmegashop, of kom gerust eens langs in de ruime showroom in Roermond. Daar beschikken we over een tegelvloer en -wanden met daarop meer dan 100 verschillende soorten tegels geplaatst.

Gaat u voor prachtige vloertegel? Of een praktische wandtegel?

Voordat u voor een bepaald soort tegel kiest, is het belangrijk om te bepalen waar deze geplaatst gaan worden. Hierin is er onderscheid te maken tussen vloer- en wandtegels. Vloertegels onderscheiden zich hierin omdat ze dikker en steviger van aard zijn. Wandtegels zijn over het algemeen dunner en compacter van aard, waardoor ze dus ook gemakkelijker aan de wand te plaatsen zijn. Door dit verschil is het bijvoorbeeld wel mogelijk om een vloertegel aan de wand te plaatsen, maar kunt u geen wandtegel op de vloer plaatsen. Een wandtegel is fragieler. Als u deze op de vloer zou plaatsen, dan is de kans groot dat deze breekt als u er overheen loopt.

Keramische en natuursteen wandtegels

Natuurlijk zijn er vele soorten materialen waar u tussen kunt kiezen als het gaat om tegels. De meest voor de hand liggende keuze is die tussen natuursteen en keramiek. Zo heeft natuursteen als eigenschap dat niet iedere tegel hetzelfde is, wat iedere tegel uniek maakt. Keramiek is in dat opzicht gebruikelijker, waarbij alle tegels gelijk aan elkaar zijn. Daarnaast heeft het als eigenschap dat het gemakkelijk schoon te maken en te houden is. Als u dus op zoek bent naar bijvoorbeeld wandtegel voor in de badkamer, dan is keramiek een absolute aanrader. U kunt dus ook voor de mooiste en meest praktische wandtegels bij Tegelmegashop.nl terecht. U kunt heel eenvoudig online bestellen aan de hand van de filterfunctie, maar u kunt ze uiteraard ook even ‘in het echt’ komen bekijken.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment