Interieur

Geef je hond een thuis

posted by Mirthe 20 april 2015 0 comments

Heeft jouw huisdier een veilige plek in huis? Je huis is voor jou een veilige plek, maar een hond heeft dat ook nodig. Voor een hond is het belangrijk om een eigen veilige plek in huis te hebben. Een hond kan hier uitrusten, slapen, maar zich ook terugtrekken wanneer hij daar behoefte aan heeft. Hoe kun je je hond nu een veilige plek bieden in huis?

Een bench voor puppy’s
Een bench is uitstekend geschikt voor puppy’s. Hoewel veel mensen het zielig vinden, voelt een puppy dat niet zo. Voor een puppy is het namelijk een veilige plek om zich terug te trekken. Bovendien kun je de bench gebruiken als je wat in het huishouden wilt doen en je even geen controle hebt over wat je hond allemaal uitspookt.

Wist je dat een bench ook kan helpen bij het zindelijk maken van je hond? Een hond zal namelijk een eigen slaapplek zo lang mogelijk droog houden.

Hondenmanden en kussens
Hoewel een mand of kleed prettig aanvoelt voor een hond, is hij toch geneigd deze kapot te maken. Honden kauwen nu eenmaal graag op riet of kussens. Het is van belang dat de mand groot genoeg is voor de hond. Wanneer je een pup hebt, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze nog flink kan groeien.

Een kleedje vind een hond vaak ook erg prettig. Mocht je ergens naar toe gaan, dan kun je het kleed meenemen zodat een hond ook daar zijn eigen plekje heeft.

Materiaal kopen voor je hond
Zowel online als in de dierenwinkel kun je terecht voor mooie handenmanden en kussens. Vind je dat te duur? Breng dan een bezoekje aan de Action. Hier kun je met veel voordeel een mooie hondenmand kopen. Daarmee geef jij je hond een uitstekend thuis!

Kijk ook hier eens