Interieur

Snel geld lenen voor de inrichting van je huis

posted by Mirthe 15 oktober 2018 0 comments

Veel mensen dromen er van om hun huis een compleet nieuwe inrichting te geven. U kunt uiteraard sparen om dit te bekostigen maar u kunt ook geld lenen voor dat nieuwe interieur. Op direct-geld.com vindt u alle mogelijkheden die er zijn.

Lenen voor uw welzijn

Geld lenen om uw huis in te richten klinkt misschien als overbodige luxe. Het interieur van uw woning is natuurlijk geen eerste levensbehoefte. Toch heeft uw woonomgeving een enorme invloed op uw welzijn. U wilt u thuis voelen en omgeven met meubels en woonaccessoires die u mooi vindt en waarbij u zich op uw gemak voelt. En nogmaals, hebt u geld op de bank staan dan is het vernieuwen van uw interieur binnen handbereik. Hebt u echter onvoldoende saldo, dan is snel geld lenen wellicht een mogelijkheid.

Lenen binnen marges

Met een persoonlijke lening kunt u binnen (soms wel) een aantal dagen 2500 tot 50000 euro lenen. Tenzij u het uw wens is om water te tappen uit gouden kranen of uw muur te behangen met een origineel doek van Dali of Van Gogh, zou u met een bedrag binnen die marges toch aardig uit de voeten moeten kunnen. Met zo’n persoonlijke lening leent u éénmalig een vast bedrag en betaalt u deze in vaste, maandelijkse termijnen (incl. rente) terug.

Lenen uit uw potje

Een andere optie is een doorlopend krediet. Dit is vooral handig als u nog niet precies weet hoeveel geld u nodig hebt om uw huis (opnieuw) in te richten. U bent namelijk vrij om het bedrag dat u wenst te lenen, uit uw “financiële potje” te halen. U betaalt een variabele rente op basis van het bedrag dat u hebt geleend. Het is als het ware een doorlopende spaarpot en u kunt snel geld lenen als u bijvoorbeeld een mooie aanbieding ziet.

Lenen met een kaart

Wilt u direct lenen maar vindt u een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten bezwaarlijk, dan bestaat ook de mogelijkheid om een creditcard aan te schaffen. Hiermee kunt u uw aankopen afrekenen in de winkel en het kredietbedrag in maandelijkse delen terugbetalen. Uw creditcard staat gekoppeld aan uw betaalrekening en kent een maximaal krediet dat u samen met uw bank afspreekt.

Welke vorm u ook kiest, het afsluiten van een lening stelt u in staat om direct over geld te beschikken zodat u naar hartenlust kunt shoppen voor een nieuw interieur. En zou een bank gekocht van geleend geld minder lekker zitten?

 

Kijk ook hier eens

Leave a Comment