Interieur

Ga voor design met de kranen in je huis

posted by Mirthe 14 maart 2013 0 comments

Of je nou wel of niet een design penthouse hebt of een speciaal ontworpen, moderne design villa, in je interieur kan je lekker variëren met allerlei design artikelen voor de inrichting van je interieur. Hierbij kan je denken aan prachtige, speciaal ontworpen meubels, maar ook aan de accessoires in je huis. En wat dacht je van de keuken?

Ook in de keuken zijn vele mogelijkheden om design te laten terug komen. Je brengt dagelijks waarschijnlijk redelijk veel tijd door in de keuken. Niet alleen om te koken, maar ook om even wat uit de koelkast te halen, koffie te zetten of water uit de kraan te halen.

Design kranen
In de uitvoering van deze laatste zijn oneindig veel variaties te bedenken. Er bestaan complete webshops die zich hier op focussen, dus dat zegt waarschijnlijk al genoeg.

Juist omdat je zoveel gebruik maakt van de kranen in je huis, verdient het zeker aanbeveling om het veranderen van de kranen mee te nemen in je eventuele plannen om het interieur van je huis aan te pakken. Immers, hiervoor werd als voorbeeld de keukenkraan genoemd, maar wat dacht je van het toilet en de douche of badkamer?

Modern en klassiek
In design kranen zijn vele keuzemogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld keukenkranen te verkrijgen met uittrekbare handdouche, kranen met twee aparte knoppen voor warm en koud en kranen waarbij de warm en koud knop in één gevoegd is. Daarin zijn diverse uitvoeringen te verkrijgen, zoals chromen en roestvrij stalen ontwerpen.

Ook zijn er nostalgische, chromen kranen te verkrijgen. Hiermee laat je de stijl van vroeger terug komen in je interieur. Met name wanneer je interieur zich reeds op deze stijl richt, past een dergelijke kraan hier perfect bij.

Eén ding is zeker: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kijk ook hier eens