Interieur

Je huis inrichten in 5 stappen

posted by Mirthe 19 mei 2015 0 comments

Is je huis toe aan nieuwe make-over en ben je op zoek naar een handig stappenplan om dit vorm te geven? Onderstaande 5 stappen helpen je om niets over het hoofd te zien en effectief aan de slag te gaan met de make-over van je woning.

1. Vloeren & muren
De vloeren en muren aanpakken is de eerste stap in het 5-stappen plan. Ben je tevreden met je huidige vloeren en muren of kunnen ze wel een likje verf gebruiken? Zie de vloeren en muren als de basis van je woning en bedenk goed welke kleur je aanspreekt.

2. Meubels & gordijnen
De basis van je woning kun je aankleden door het juiste gebruik van meubels en gordijnen. Kies voor meubels die goed aansluiten op de basis die je hebt gelegd. Als je lichte vloeren en muren hebt, mag je best wat kleur laten terugkeren in je meubels en gordijnen.

3. Verlichting
LED-verlichting is een milieuvriendelijke manier om je huis te verlichten. Je kunt het ook toepassen in sfeer- en buitenverlichting. Natuurlijk kun je ook andere lampen gebruiken.

4. Decoraties
Wat is een huis zonder decoraties? Ze zorgen voor sfeer in elke kamer. Zorg daarom voor kleurrijke kussens, mooie kisten, kaarsjes en andere decoratieve accessoires. Ze geven je woning een warme uitstraling.

5. Bloemen en planten
Bloemen en planten zorgen voor verfrissing en leven in je woning. Stem je keuze af op het seizoen. Wellicht vind je het ook leuk om eens een mooi bloemstuk te laten ontwerpen. Het geeft je huis net dat beetje extra.

Veel woonplezier in je nieuwe woning toegewenst. Je zult je herboren voelen in je oude vertrouwde woning!

Kijk ook hier eens