Interieur

Peper & zout stelletjes

posted by Mirthe 15 oktober 2013 0 comments

Eigenlijk zijn het peper & zout-stel een soort noodzakelijk iets om in huis te hebben. In ieder geval staat het vele malen leuker op tafel dan de vaatjes uit de supermarkt. Maar door de opkomst van de diverse leuke, kleine woonaccessoire winkeltjes is het wel lastig welk peper & zout-stel het beste bij je past.

Housewarming
Je kunt natuurlijk vragen aan je vrienden en familie om woonaccessoires mee te nemen als housewarming cadeau. Het gevaar schuilt er dan wel in dat je 30 verschillende peper en zoutvaatjes in je handen krijgt gedrukt. Je kunt dus beter zelf op zoek gaan naar het perfecte setje.

Diverse stijlen
Het leuke aan peper & zout-setjes is dat je er heel veel verschillende van kunt vinden. In de vorm van teddybeertjes bijvoorbeeld, eieren, een knuffelend paartje of je favoriete Disney karakters. Het leukste is om vaatjes te zoeken die passen bij je interieur en bij jouw persoonlijkheid. Heb je een kleurrijk huis, kies dan niet voor ouderwetse vaatjes met een bloemetjes patroon, maar voor bontgekleurde exemplaren.

Waar vind je leuke vaatjes
De leukste peper & zout-stelletjes vind je in kleine woonwinkeltjes. Deze boetiekjes hebben allemaal gekke dingen voor in de keuken, dus misschien vind je er zelfs wel bijpassende pannenlappen of theedoeken. Ook winkels zoals Action, Hema en Xenos hebben vaak leuke, grappige, moderne of ouderwetse stelletjes die helemaal passen bij jou servies en interieur.

Tip
Kies een peper & zout setje op basis van je servies. Zo dek je de tafel extra mooi in stijl.

Bron afbeelding

Kijk ook hier eens