Interieur

Trends op het gebied van bedden

posted by Mirthe 11 mei 2013 0 comments

Iedereen weet hoe belangrijk slapen is, het is zelfs wetenschappelijk aangetoond. Maar wat is nu het juiste bed en wat zijn de trends? Tegenwoordig bestaan er zoveel bedden dat het onmogelijk is om een goede keuze te maken. Er zijn goede bedden waarvan de matras zo lekker ligt dat je binnen de 10 minuten in slaap valt maar er zijn minder goede matrassen waarvan je na een halfjaar al pijn krijgt in de rug. Wat is nu een goed bed?

Een geschikt bed voor de rug

Er bestaan harde en zachte matrassen. Ieder zijn rug is anders en daarom is het moeilijk om te beschrijven wat een rug wil. Je kan het beste naar een beddenzaak gaan en verschillende matrassen uitproberen. Als je het beste matras hebt uitgekozen kun je het geschikte bed uitzoeken, wat zijn de trends?

King size

Het king size model is geliefd bij jonge stellen of pas getrouwde koppels. Het bed is groot genoeg en biedt ruimte voor allebei om ene rustige nacht tegemoet te gaan.

Tweepersoonsbed met verstelbare matrassen
Dit soort bed is geliefd bij de mensen die graag lezen of ’s avonds in de slaapkamer nog even wat televisie willen kijken. Op elk moment kan je gewenst de matras hoger of lager leggen. Het is bij dit soort bed wel aangenaam om de matrassen om de 6 maanden even om te draaien om hun leeftijdsduur te vergroten.

Hemelbed
Voor de romantische zielen is dit het bed van hun dromen. Het is mogelijk om meerdere kleuren te combineren wat een romantisch effect kan hebben. Heb je toch liever een andere in gedachten dan is het waterbed immers geschikt. Want bij dit bed kan je verschillende waterstanden gebruiken of je kan het iets warmer zetten.

Kijk ook hier eens