Interieur

5x een design keukenmachine die niet in jouw keuken mag ontbreken

posted by Mirthe 23 juli 2018 0 comments

Zelf koken op het moment dat je daar tijd voor hebt wordt weer steeds belangrijker. Het koken op zichzelf kan immers behoorlijk ontspannend zijn. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om heel gezond aan de slag te kunnen gaan. Dat is natuurlijk ook zeer van belang. Het wordt nog leuker met de juiste keukenmachines. Deze vijf moet je in ieder geval in huis halen.

1. Pizzaoven

De pizza kan een bron van vitaminen en mineralen zijn. Mits je hem zelf maakt natuurlijk. Een eigen elektrische pizzaoven is dan natuurlijk een must. Wat daarbij natuurlijk vooral ook belangrijk is, is dat de oven er mooi en strak uitziet. Zo staat hij ook gewoon mooi in de keuken. Dit is dus gewoon dubbele winst te noemen. Er zijn zeer veel modellen op de markt, dus let goed op de mogelijkheden die geboden worden per oven.

2. Brooddoos

Een mooie brooddoos wordt vaak gezien als een must. Het valt dan misschien niet onder de moderne gadgets die het koken gemakkelijker of aantrekkelijker maken, maar het zorgt er wel gewoon voor dat je je brood op een goede manier kunt bewaren. Dit mag natuurlijk niet onderschat worden. Of je het ook echt een keukenmachine mag noemen, daar valt over te debatteren, maar een doos met mooi design staat wel heel strak in de keuken.

3. Koffieapparaat

De afgelopen decennia is het koffiezetten flink veranderd. Lange tijd werd water gekookt en werd dat op de koffie gestort. Tegenwoordig is iedereen echter een barista in zijn eigen keuken. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste machine voor de juiste koffie kiest. Er zijn immers flink wat uiteenlopende varianten. Machines van de bekende merken bieden vaak de mogelijkheid meerdere soorten te maken. Dit is een belangrijk pluspunt.

4. Keukenmachine

Een keukenmachine is een verzamelnaam voor alle apparaten die je gebruikt in de keuken, maar het is ook daadwerkelijk een naam voor een bepaalde machine. Het apparaat waarmee je hakt en snijdt wordt als de echte keukenmachine gezien. Hakken en snijden doe je dan ook heel veel in de keuken. Een mooi apparaat dat mooi ontworpen is mag dan ook niet ontbreken in je line-up. Hier zal je veel plezier van hebben.

5. Broodrooster

Zelfs wanneer je nooit brood zal roosteren is een broodrooster echt een must. Het is namelijk ook gewoon een heel leuk accessoire. Het hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen en doordat het roosteren zelf inmiddels wel uit ontwikkeld is, is het de laatste jaren vooral zo dat er veel aandacht is voor design als nieuwe roosters ontworpen worden.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment