Interieur

Leuk voor in de keuken: een schilderij!

posted by Mirthe 15 augustus 2013 0 comments

Wellicht is het niet iets waar je gauw aan zult denken, een schilderij in je keuken. Maar waarom eigenlijk niet? In de keuken creëer je waarschijnlijk immers net zo graag een fijne sfeer als in de rest van je woning. En buiten andere accessoires om, is een schilderij een prima manier om dat voor elkaar te krijgen.

Grootte
Het hangt af van de grootte van je keuken, en dan met name van de muren, hoe groot een eventueel schilderij kan zijn. Heb je een grote muur waar nog niets op zit, dan kan je daar prima een groot schilderij ophangen. Heb je minder ruimte, dan pas je het formaat van het schilderij daar simpelweg op aan.

Opdruk
Je hebt de wereld aan mogelijkheden wanneer het aankomt op de opdruk van schilderijen. Een voorbeeld van de vele opties die je hebt, zijn dierenschilderijen. Een koe in een weiland, een katje dat met wol aan het spelen is, een portret van een hond, het kan allemaal. Je kunt zelf een schilderij laten maken van je eigen huisdier, of een schilderij uitkiezen in een winkel, bijvoorbeeld in schilderij van Artflow.nl.

Wat ook mogelijk is, is een schilderij met tekst. Ook op dit gebied bestaan er allerlei mogelijkheden. Bijvoorbeeld een schilderij met een leuke, pakkende spreuk of een raadsel. Kies een tekst die jou aanspreekt, zodat deze je iedere keer weer aan het (glim)lachen maakt.

Overige muurversieringen
Naast schilderijen kan je natuurlijk ook foto’s in mooie lijsten ophangen. Al dan niet in de vorm van een collage. Ook mooi is een borduurwerk. Dit kan wederom van dieren zijn of met een tekst, maar erg leuk is het ook om borduursels te hebben van bijvoorbeeld verschillende soorten groente en fruit. Je geeft het een speels effect door bij ieder borduursel de naam van de groente en het fruit te borduren.

Kijk ook hier eens