Interieur

Verrassende trendy woonwinkel

posted by Mirthe 31 december 2018 0 comments

Nog niet zo lang geleden was in het nieuws dat woonwinkel Kwantum zich probeerde te ontdoen van een stoffig imago. Wie onlangs een van de winkels bezocht heeft weet: dat is gelukt. Kwantum heeft het imago niet alleen wat afgestoft: het is zelfs een verrassende trendy winkel geworden.

‘Loop’ er eens binnen

Dacht je een tijdje dat je niet bij Kwantum moest zijn voor je woonaccessoires, kun je daar gerust van terugkomen. Van kandelaar tot vloerkleed, je kunt er prima terecht voor de finishing touch van je woonkamer. Of eigenlijk voor elke kamer. Natuurlijk wisten we wel wat het assortiment was van de winkel, maar wat we niet wisten is dat je hier prima inspiratie op kunt doen voor de nieuwste trends. Wie op zoek is naar nét dat ene tafeltje of juist die kapstok, moet voor de lol eens binnenlopen. Dat kan letterlijk, maar hoef niet: de webshop is ook prima ‘in te lopen’.

Werelds slapen

Ook kun je op de website van Kwantum terecht voor het opdoen van inspiratie. Hoe je een wereldse slaapkamer inricht bijvoorbeeld of juist een lieve slaapkamer. Hoe je trendkleuren in je interieur toe kunt passen en wat je nodig hebt voor een stoer huis. Het grappige is dat er op de website ook tips te vinden zijn voor het pimpen van je meubels. Zo ga je mee in een duurzame trend: niet alles nieuw kopen, maar juist iets een tweede leven geven.

Ook de basis

Nu hebben we het in dit artikel vooral over de accessoires, maar Kwantum is ook dé woonwinkel voor de basis. Behang, vloeren en raamdecoratie bijvoorbeeld, die met zijn allen sfeerbepalend zijn voor elke ruimte. Daarnaast kun je met verf mooie optische effecten bereiken. Dat je met lichte verf de ruimte vergoot bijvoorbeeld. Of juist met een donker plafond rust brengt. Met die goede basis kun je weer doorborduren naar een verrassend trendy huis. Op naar Kwantum dus!

Kijk ook hier eens

Leave a Comment