Interieur

De interieur trends van 2015!

posted by Mirthe 25 augustus 2015 0 comments

Je interieur van je huis is belangrijk, vooral voor de vrouwen is huis. Hier worden dan ook de nodige uren en geld in gestoken. Als het interieur het zelfde blijft over een lange periode gaat dit vervelen. Elk jaar zijn er daarom ook trends en blogs die je helpen je woonidee├źn werkelijkheid te maken. Hier onder lees je meer over deze trends die je hopelijk inspireren voor je eigen huis!

Futurisme

Een trend die terug in het leven is geroepen is futurisme. De naam zegt het al een beetje, de toekomst. Dit houdt dan ook in strakke design en toekomst meubelen. Dit omdat men graag droomt over de toekomst, en met dit interieur haal je dat in huis. Heel veel kleur, strakke en aparte vormen en lichtinvallen met felle kleuren zijn de drie eigenschappen van het futurisme.

Een bekende futuristische ontwerper is Karim Rashid. Opgegroeid in Engeland en geschoold in Canada. De combinatie van technologie en materiaal met zachte en ronde vormen heeft als resultaat een uniek en prachtig interieur. Laat je inspireren en bouw je huis om tot een toekomst klaar ruimteschip!

De cactus trend

Je huis inrichten? Vele jonge vrouwen hebben het in hun huis staan. Het is helemaal hip! De cactus, in vele vormen en kleuren met verschillende accessoires. De cactus sluit perfect aan bij de retro trend, die na twee jaar zijn comeback heeft gemaakt. De cactus kan simpel in een plantenbakje staan maar ook met een glazen bol er overheen. Er zijn veel mogelijkheden, bij de plaatselijke bloemisten is dit niet onopgemerkt gebleven. Ga eens langs en laat je inspireren.

Ambacht

Ambacht is al een tijdje erg populair. Liefde voor producten en natuur het liefst direct van de bron. Dit is met etenswaren maar ook zeker met interieur. Mandvlechtwerk is erg populair, daarnaast is het ook nog erg praktish om te hebben als opbergmand. Als je echt een handgemaakte mand wilt hebben is de prijs daar ook naar, maar ze zijn ook bij goedkopere winkels te verkrijgen.

Kortom zijn er veel interieur trends die de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Een aantal trends blijven een aantal jaar en de ander is echt een eendagsvlieg. Het gebeurt heel vaak dat een trend naar een paar jaar weer opgepikt wordt. Deze trend wordt weliswaar gerecycled.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment