Interieur

3 tips voor het kopen van een bank

posted by Mirthe 14 november 2018 0 comments

Of u nu een eetkamerbank van leer online koopt of in een winkel, het is essentieel om te weten waar u op moet letten. Een bank kopen is een grote aankoop en verstandig kiezen betekent dat u investeert in een meubelstuk dat u en uw gezin vele jaren lang bij zal blijven. Hier zijn 3 tips voor het kopen van een bank en interieur tips!

STAP 1: Kies een stevig frame

Hardhoutconstructies zoals ovendroge eik, beuk of as zijn duurzaam en gaan lang mee. Het is de duurste optie, maar ook de beste investering. Zacht hout als dennenhout is een populaire, betaalbare optie, maar het kan na een paar jaar kromtrekken. Een bank-frame van spaanplaat, plastic of metaal moet worden vermeden, omdat het waarschijnlijk kromtrekt of barst en in het algemeen ongemakkelijk is.

STAP 2: Ken uw schrijnwerk

De methode waarbij het frame op de hoeken wordt samengevoegd, is een belangrijk detail. Details waar u op moet letten: houten hoekblokken, hoekblokken gelijmd en geschroefd, houten deuvels, dubbele houten deuvels of metalen schroeven met beugels. Dit zijn kwaliteits-bevestigingen. Vermijd een bank die alleen bij elkaar wordt gehouden met spijkers, nietjes of lijm. Hoewel deze elementen vaak kunnen worden gebruikt om een ​​kader te versterken, zouden ze niet het hoofdkenmerk van de constructie van een bank moeten zijn.

STAP 3: Handgeknoopte veren zijn het beste

Acht-handige handgebonden veren zijn de crème-de-la-creme van bank veren – ze zijn ongelooflijk comfortabel en duurzaam gebouwd, met een prijskaartje dat bij elkaar past. Een minder dure optie zijn serpentine avezen, voorgemonteerde segmenten van kronkelende, gedraaide draad. Zwaar gewogen kronkelige veren zijn een geweldige betaalbare optie. Vermijd goedkope, lichtgewicht kronkelige veren die op het frame kunnen drukken of verzakken.

Wanneer u een eetkamerbank van leer aanschaft moet de rest van het interieur er natuurlijk bij passen. Zo gaat een zwarte leren bank goed samen met een modern en minimalistische look. Bij een bruine leren bank geldt echter dat een eetkamerstoel landelijk beter de accenten en kleuren naar voren brengt.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment