Interieur

Val op met een unieke op maat gemaakte tafel

posted by Mirthe 10 maart 2019 0 comments

In nagenoeg ieders kamer is de tafel het centrale meubelstuk. De plek waar ’s avonds gegeten wordt en waar met vrienden een goed glas wijn gedronken wordt en een spelletje wordt gespeeld. Des te belangrijker dat deze plek de juiste uitstraling heeft en goed aan sluit bij de rest van de ruimte. Kies daarom voor een unieke op maat gemaakte tafel. Een tafel die voldoet aan al je wensen en in alle gevallen precies de juiste afmetingen heeft voor uw eetkamer.

Voor al je wensen een passende oplossing

Het idee van een unieke op maat gemaakte tafel is dat u volledig bepaald hoe deze er uiteindelijke uit komt te zien. Begin met de keuze van een model dat past bij je smaak en de inrichting van de kamer waar de tafel komt te staan. Een belangrijk onderdeel bij deze keuze is het materiaalgebruik. Kiest u voor een klassieke uitstraling of wil je juist modern en strak? Wanneer je deze keuze gemaakt hebt kunt u nadenken over de juiste afmetingen. Een unieke op maat gemaakte tafel moet natuurlijk wel het juiste formaat hebben. Zorg dat er rond de tafel voldoende ruimte resteert om stoelen te plaatsen en dat er een looppad rond de tafel over blijft. Neem geen overhaaste keuzes, maar doorleef ze zodat je overtuigd raakt van het uiteindelijke resultaat.

Een tafel die je nergens anders terug zult zien

Het grote voordeel van een unieke op maat gemaakte is dat deze ook daadwerkelijk uniek is. Het risico bij een tafel uit een reguliere woonwinkel is toch al snel dat deze tafel in veel huizen terug zal keren. Wanneer u zelf een unieke op maat gemaakte tafel laat maken weet u zeker dat er geen andere tafel bestaat zoals die van u. Daarnaast werken veel winkels met standaardmaten en komt dit er regelmatig op neer dat geen enkele tafel perfect past binnen het door u bedachte plaatje.

Investeer in stijl en gebruiksgenot

Voor wat betreft de prijs heb je bij een unieke op maat gemaakte tafel ook zelf de controle. Bij iedere keuze die je maakt kan er altijd een kostenafweging gemaakt worden. Het ene materiaal is logischerwijs duurder dan het andere en wanneer u kiest voor grotere afmetingen dan heeft dit natuurlijk ook een invloed op de hoogte van de prijs. In de meeste gevallen zullen zelfgemaakte tafels echter langer meegaan mede omdat je hier minder snel op uitgekeken zult raken. Een investering richting de toekomst die daarom meer dan de moeite waard is. Kies daarom voor een unieke op maat gemaakte tafel en kies voor uw eigen stijl, perfecte afmetingen en een unieke uitstraling die u nergens anders terug zult zien.

Bron: vrijesectorwonen.nl

Kijk ook hier eens

Leave a Comment