Interieur

Kiezen voor een hondenkussen wat past bij jouw interieur

posted by Mirthe 12 augustus 2020 0 comments

Jij en je maatje hebben net lekker lang gewandeld en je bent weer terug bij jullie huis. Je gaat even op de bank zitten en ziet dat je hond in een saaie mand moet gaan liggen. Waarom zou jij kussens op je bank hebben en je hond niet in zijn mand? Het ligt voor hen niet alleen extra lekker. Het ziet er ook nog eens decoratief uit. Wij hebben kussens voor elke interieurstijl. Want de tijd is gekomen voor ovale hondenmanden en zijn er vandaag de dag de leukste kussens en bedden te vinden voor honden. Wij lichten de Lex en Max hondenkussens uit vanwege hun 1400 verschillende soorten kussens. Ze zijn onder andere verkrijgbaar in de interieurstijlen industrieel, landelijk, klassiek of modern.

Lex en Max hondenkussens

Het merk van eigen bodem Lex&Max is een van de populairste hondenmanden van Europa.
Uit het ruime aanbod kun je kiezen uit hondenkussens, hondenbedden en meubels voor je trouwe viervoeter. Ze zijn toepasselijk voor alle woonstijlen die je maar kunt bedenken. Alle designs zijn ook nog eens in verschillende maten verkrijgbaar. Van chiawawa tot aan de grootste hond. De juiste maat is altijd beschikbaar. Een kleine tip alvast, kies een kleur die past bij de kleur van je hond, anders zijn uitgevallen haren niet goed zichtbaar.

Een prachtig cadeau voor je hond.

Je gaat opzoek naar het kussen dat het best bij je hond past. Honden kunnen scherpe nagels hebben dus een sterke kussenhoes is een aanrader. Elke kwaliteit kent een prijs dus je kan het best beginnen met het afvragen wat voor kwaliteit je wil. Wat je ook moet weten is of de hoes verwisselbaar is. Ze worden uiteraard gebruikt als bed. Als je vieze geurtjes wil voorkomen en het bed schoon wil houden raden we aan regelmatig te wassen. Hoe groot een kussen moet zijn hangt af van de grootte van je hond. Grote honden liggen dan ook het liefst op een groot kussen. Kleine honden hebben eigenlijk geen voorkeur. Aangezien ze zo klein zijn zal het kussen niet veel kleiner uitvallen. Het ligt even lekker voor hen. Waar je ook nog op kan letten is de vulling ervan. De juiste stoffen hebben goede isolerende eigenschappen. Eps, parels, polyester- of acryl vlokken worden veelal gebruikt. Omdat de kou niet word doorgelaten word de lichaamswarmte van je hond in het kussen behouden. Daardoor ligt hij met meer conform in zijn kussen en is dit uiteindelijk beter voor zijn gewrichten.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment