Interieurwonen

Verwerk eigen foto´s in jouw interieur

posted by Mirthe 31 maart 2022 0 comments

Wil je jouw interieur graag een persoonlijke touch geven? Dat kan je bijvoorbeeld doen met foto´s. Zo kan je altijd wegdromen naar je mooie herinneringen met jouw foto´s. Je kunt deze foto´s op veel verschillende manieren in jouw huis laten terugkomen. Zoals bijvoorbeeld fotolijstjes of een photowall. In dit artikel vind je meer inspiratie voor het verwerken van foto’s in jouw interieur.

Fotolijstjes

Foto´s zorgen voor een sfeer. Dit kan een rustige sfeer of een vrolijke sfeer zijn dit ligt er
uiteraard aan welke foto´s je gebruikt. Een paar voorbeelden van foto´s die leuk kunnen zijn in jouw interieur zijn onder andere foto´s van je kinderen, vakantie foto´s met vrienden of zelfs foto´s van jouw lieve huisdier. Deze foto´s brengen tenslotte mooie herinneringen naar boven. Een ander idee is om foto´s van landschappen te gebruiken. Hiermee creëer je een soort stilleven wat voor een rustige uitstraling kan zorgen. Deze foto´s kan je in fotolijstjes stoppen en met meerdere van deze fotolijstjes kun je een opstelling samenstellen. Gebruik verschillende formaten fotolijstjes om te voorkomen dat je foto opstelling statisch wordt. Maar fotolijstjes zijn niet de enige manier om foto´s in jouw interieur te verwerken.

Een deurposter

Vind je jouw witte deur maar saai en wil je deze graag een persoonlijk tintje geven? Dan kan je dit doen met een deurposter. Je kunt zelf bepalen welke foto je gebruikt en of je deze foto in zwart-wit, kleur of sepia wilt afdrukken. De deurposters komen in verschillende formaten. Kies het formaat welke jij mooi zult vinden op jouw deur. Je kunt jouw fotoposter online laten maken door kwalitatieve aanbieder, zodat je zeker weet dat jouw deurposter van een goede kwaliteit is. Mocht je meerdere foto´s op je deurposter willen dan is dit ook mogelijk. Je kunt er namelijk ook een fotocollage van maken. Kortom deze deurposter kan je helemaal naar jouw wens maken. Hiermee geef jij jouw saaie, witte deur een persoonlijk tintje te geven.

Een hexagon

Je kunt ook je foto´s laten drukken in hexagon vorm. Deze zeshoek is bekend door onder andere de bijen. Hun slaan hun honing namelijk op in hexagons. Het leuke aan deze vorm is dat je hiermee een mooie collage kan maken. Dit zorgt niet alleen voor een persoonlijke touch in jouw huis, maar ook voor een strakke uitstraling!

Een photowall

Heb je meerdere foto´s die je graag bij elkaar wilt zetten? Dan kan een photowall iets voor jou zijn! Kies een paar foto´s uit die je hiervoor wilt gebruiken en print deze in dezelfde stijl af. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwart-wit of sepia. Door je foto´s in verschillende afmetingen af te printen kan dit een speels effect aan jouw photowall geven. Door jouw foto´s in hetzelfde kleurthema te houden zal jouw photowall geen druk gevoel afgeven. Dit geldt ook voor de kleur van de fotolijstjes. Hou ze allebei in hetzelfde kleurthema voor een rustige uitstraling. Aan deze fotolijstjes kun je ook een persoonlijke touch geven. Bijvoorbeeld door vintage fotolijstjes wit te lakken.

Hierna leg je de foto´s naast elkaar op de grond om de gewenste formatie te krijgen. Wanneer je eruit bent hoe je de foto´s wilt ophangen is het tijd om te gaan meten, te boren en op te hangen. Dit klusje is tijdrovend, maar zal jouw saaie muur omtoveren in een pracht muur waar je vaak bij zult wegdromen.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment