Interieur

Zeg het met bloemen

posted by Mirthe 9 mei 2014 0 comments
bos bloemen

Je hebt de woonkamer smaakvol ingericht. Alle meubels zijn stijlvol afgestemd op de vloerbedekking, de gordijnen en de kleuren van de kozijnen, de deuren en de muren. Je woonkamer is een oase van rust geworden, waar het goed toeven is. Een ruimte om heerlijk te ontspannen, of om gezellig samen een genoeglijke avond te beleven. En toch, er ontbreekt nog wat.

Een levend element
Een beetje extra fleur en kleur, dat zou de kamer helemaal compleet maken. Dat is eenvoudig te realiseren, breng planten en bloemen in huis. Het leuke van bloemen is, dat ze niet alleen extra kleur in huis brengen, maar over het algemeen ook een lekkere geur. Dat geeft je kamer meteen een extra frisse uitstraling.

Bloemen
Je hebt de keuze, ofwel je gaat voor planten, ofwel voor bloemen. Het voordeel van een boeket bloemen is, dat je erg veel kunt variƫren. Elke week een nieuwe bos bloemen in huis. De ene week een bos tulpen, de volgende week hyacinten of asters. Afhankelijk van de tijd van het jaar, natuurlijk. Je zet de bloemen in een mooie en stijlvolle vaas, die je weer goed kunt laten aansluiten op je inrichting.

Of planten
Een bosje bloemen is natuurlijk leuk, maar na verloop van een week beginnen de bloemblaadjes te vallen. Ze houden het nu eenmaal niet veel langer. Vind je het te kostbaar om elke week naar de bloemist of de super te gaan voor een bos bloemen, of je hebt er gewoon niet altijd de tijd voor, dan kun je ook een vaste kamerplant zetten. Er zijn bloeiende soorten genoeg, die regelmatig vol in de bloemen staan. Planten en bloemen fleuren je huis op!

Kijk ook hier eens

Leave a Comment