wonen

Deze hippe krabpalen passen wél bij je interieur

posted by Mirthe 25 juni 2021 0 comments

De meeste krabpalen worden gemaakt voor katten. En niet omdat ze zo leuk staan bij je meubels. Krabpalenspecialist Petrebels pakt het anders aan en maakt alleen maar krabpalen en krabmeubels die mooi zijn. En bij elke woonstijl passen.

Iedere kat heeft een krabpaal nodig

Een kat moet dagelijks ergens aan kunnen krabben. Maar katten hebben behoefte aan meer – aan een plek om zich terug te trekken, om een middagdutje te doen en een hoge plek om alles goed in de gaten te kunnen houden. Of je kat veel buiten is of juist een echte binnenkat, maakt eigenlijk niet uit. Als je een kat hebt, heb je een krabmeubel nodig in huis. Zo simpel is het. Maar dan is het natuurlijk wel fijn als het een mooie is!

Krabpalen in je woon- of werkkamer

De meeste krabpalen zijn niet mooi en worden door katteneigenaren vaak in een aparte kamer of in een donker hoekje neergezet. En dat is jammer. Allereerst omdat katten hun krabpaal het best gebruiken als die op een goede plek staat. En daarbij het is toch veel gezelliger als de krabpaal dicht bij je staat? Dan kun je namelijk zien wat jouw tijger de hele dag uitspookt.

Mooie krabpalen, ze bestaan!

Dat is de reden dat Petrebels besloot om écht mooie krabpalen en krabmeubels te maken. Alles eraan is mooi en van duurzame kwaliteit: het design, de luxe pluche, de extra dikke sisal en de supersterke hangmatten en loungemanden. Van lief en klein, naar groot en robuust. En altijd in matching trendkleuren en superstabiel.

Nieuwsgierig? Ontdek hier welke krabpaal bij jouw woonstijl past.

Krabpalen voor een stoer en industrieel interieur

Hou je van de kleuren zwart en donkergrijs? En word je enthousiast van strakke vormen en materialen zoals beton, hout en canvas? Dan is jouw woonstijl stoer, robuust en praktisch, zo is jouw huis ingericht. En daar passen deze Petrebels krabmeubels perfect bij!

Krabpalen voor een romantisch en hotel-chic interieur

Luxe warme stoffen, romantische ronde vormen en smaakvolle ton-sur-ton kleuren. Jij houdt van weelderige elementen en voelt je thuis bij meubels van hotelkwaliteit. Is dit helemaal jouw ding? Dan is jouw interieursmaak hotel chique. Trakteer je kat én je interieur op een super-de-luxe krabpaal!

Krabpalen voor een landelijke en basic woonstijl

Van wit word jij gelukkig. Net als houten elementen, natuurlijke kleuren en een licht en landelijk gevoel in huis. Geen poespas, maar alles lekker fris en overzichtelijk. Jij voelt je het fijnst in een Basic Interieur. En deze krabmeubels en krabpalen blenden daar moeiteloos bij!

Wil jij ook een mooie design krabpaal?

Of wil je wat vragen over de hippe collectie van Petrebels? Neem dan gewoon even contact op, want hun krabpalenexperts kunnen je er alles over vertellen.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment