Klussen

Tips voor een budgetkeuken

posted by Mirthe 21 maart 2018 0 comments

Een nieuwe keuken met alles erop en eraan, wie wil dat nou niet? Sommigen onder ons hebben al het geluk dat ze hierover beschikken, waar anderen deze mogelijkheid niet hebben. Toch zijn er ook voor mensen met relatief weinig, of minder, geld verschillende opties om toch een mooie keuken te krijgen.

Je huidige keuken omtoveren
Wanneer je op een goedkope wijze je eigen keuken wilt omtoveren tot iets mooiers, dan hoef je niet persé een nieuwe keuken aan te schaffen. Wat dacht je van plakplastic over de kastdeurtjes?

Plakplastic is uitermate geschikt om je keuken een andere look te geven zonder de hele keuken om te bouwen. Er is speciaal plakplastic op de markt die geschikt is om je keukenkasten en -lades te beplakken. Kies voor een beukenkleur, eikenkleur of maak alles lekker wit. Er zijn tal van mogelijkheden en zo heb je binnen de kortste keren een ‘nieuwe’ keuken.

Er zijn veel websites met tips voor het opknappen van je oude keuken, zoals 101woonideeen.nl.

Keukens uit een showroom
Wanneer je graag daadwerkelijk een compleet nieuwe keuken wilt maar geen geld hebt voor een nieuwe, zijn showroomkeukens wellicht een optie. Doordat deze keukens reeds in de showroom van een keukengigant hebben gestaan, zijn deze stukken voordeliger. Zo ben je op een goedkopere wijze een stapje dichter bij jouw droomkeuken.

Via Marktplaats
En dan is er natuurlijk nog altijd de mogelijkheid om via Marktplaats een keuken op de kop te tikken. Kijk regelmatig naar het meest recente aanbod, er worden dagelijks wel keukens bij geplaatst door mensen die hem willen verkopen. Je kunt je eigen keuken natuurlijk ook verkopen, wat weer geld oplevert om een nieuwe te kopen.

Kijk ook hier eens