Interieur

Design het kleinste kamertje

posted by Mirthe 15 maart 2013 0 comments

‘Het kleinste kamertje’ in huis, oftewel het toilet, is tegenwoordig niet altijd meer het kleinste kamertje. In sommige gevallen is het toilet gecombineerd met bijvoorbeeld de douche, het bad en of de wasmachine. Of het nou wel of niet jóuw kleinste kamertje is, het is het waard om eens te bekijken of jouw toilet een renovatie kan gebruiken.

Zoals voor iedere ruimte in huis, zijn er tegenwoordig bewonderenswaardige designs te vinden voor wat betreft het toilet. Daarbij gaat het niet alleen om de toiletpot zelf of de wasbak, maar ook om de accessoires die je in deze ruimte gebruikt. Want, hoe klein de ruimte ook is, je brengt er toch wel wat tijd door op een dag. Waarom dan niet ook deze ruimte opknappen?

De vaste inrichting
De diverse mogelijkheden die je hebt voor wat betreft de toiletpot en wasbak (en indien van toepassing badkuip) zijn zowel prachtig als oneindig.

Je kunt ervoor kiezen om een hangende of staande toiletpot te nemen, passend bij jouw smaak. Bij beide opties heb je de keuze uit verscheidene stijlen, zoals ‘gewoon’ een witte toiletpot in standaard vormen of wellicht een toiletpot met een ietwat meer bijzonder design. Voor de wasbak/wastafel geldt hetzelfde. Afhankelijk van de ruimte die je hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine wasbak aan de muur of een wastafel met een wasbak er bovenop bevestigd.

Accessoires
Wanneer je reeds voorbij het stadium van de vaste inrichting bent (of er voor kiest dit te laten voor wat het is), kan je trendy accessoires uitzoeken in een bijzonder design. Ook hierin worden uitgebreide mogelijkheden geboden, voor bijvoorbeeld toiletrol-, reserverol- en toiletborstelhouders.

Schenk aandacht aan je toiletruimte en je zult zien dat je toiletbezoeken niet meer hetzelfde zullen zijn en perfect aansluiten op de kwaliteit van de rest van je interieur.

Kijk ook hier eens