Klussen

Aan de slag met de Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground™

posted by Mirthe 13 september 2020 0 comments

Brave Ground ™ is de Flexa-kleur van 2021. Het is een warme, natuurlijke neutrale kleur die in elke kamer steun en balans kan bieden. Lees hier waarom het de kleur van het moment is en laat je inspireren door andere combinaties van tinten.

Elk jaar bespreken Flexa-kleurexperts en een team van internationale ontwerpers de nieuwste wereldwijde trends die van invloed zijn op ons dagelijks leven. Vervolgens hebben ze hun ideeën omgezet in trendy kleuren die de huidige sfeer van de woontrends 2021 weerspiegelen.

De verwachte trend voor Flexa dit jaar is dat we allemaal gaan nadenken over de dingen die er echt toe doen in het leven. We plannen voor elkaar, we vertrouwen elkaar, werken samen, plannen voor de toekomst vanuit het verleden en zoeken een nieuw positief pad. Er is moed voor nodig om verandering te omarmen, en ons vaderland biedt een solide basis voor creativiteit.

De Flexa-kleur voor 2021 is Brave Ground ™: een warme, natuurlijke en neutrale kleur met mogelijkheid en stabiliteit. Het is een universele tint die andere kleuren kan laten glanzen. Deze vier gebruiksvriendelijke kleur van het jaar-paletten geven je huis een make-over. Het stelt je in staat om je op verschillende manieren uit te drukken en de eerste stap te zetten.

Combineer de Kleur van het Jaar 2021 met het Timeless palet voor een uitgebalanceerde achtergrond

Creëer een vredig en ontspannend interieur met Brave Ground ™ en tijdloze kleuren. Dit palet legt een solide basis voor elk interieurontwerp (traditioneel of modern) en past perfect bij natuurlijke materialen.

Meng warme roze en rood met de Kleur van het Jaar 2021 voor een opvallende slaapkamer

Maak het verschil en combineer de 2021 Brave Ground ™ -kleur met het populaire roze en rood uit het Expressive-palet. Deze kleuren zien er geweldig uit in combinatie met moderne meubels, grafische patronen en lichte houten vloeren. Combineer Brave Ground™ met zachte, natuurlijke tinten uit het Flexa muurverf kleuren trends palet voor een rustgevend effect

Kies voor de Brave Ground ™ met het Trust Earth Palette voor een warm en uitnodigend gevoel. Deze delicate tinten vormen een aanvulling op meubels uit het midden van de eeuw en luxe afwerkingen zoals koper, marmer en fluweel. De tien kleuren in dit palette zijn ook te gebruiken als Flexa kleurtesters in spuiterijen.

Terug naar de natuur met ons Earth kleurenpalet

Breng natuurlijke kleuren (zoals blauw en groen) naar buiten en houd ze in balans met de jaarlijkse  met de Flexa Colour of the Year kleuren. Deze tinten passen goed bij natuurlijk hout, vintage meubels, stijlvol keramiek en kamerplanten.

Good luck!

Kijk ook hier eens

Leave a Comment