Interieur

5x budget tips voor het inrichten van je woning

posted by Mirthe 28 oktober 2016 0 comments

Je woning inrichten wordt vaak gezien als een van de leukste dingen. Van banken tot tafels en stoelen, vaak belanden er meer meubels in je woning dan je eerst in gedachte hebt. Natuurlijk ontzettend leuk allemaal om naar meubels te kijken online en in tijdschriften, maar helaas loopt het bedrag al gauw op. Heb je niet veel budget om te besteden, maar wil je wel je woning leuk inrichten? Lees dan vooral even verder voor de tips die je gaan helpen om je woning budgetproof in te richten.

Vintage

Het moet natuurlijk wel bij de stijl van je interieur passen, maar vintage is een goed alternatief om voor een fijn prijsje aan meubels te komen. Kijk hiervoor wat er op marktplaats wordt aangeboden of verschillende Facebookpaginas. Ook kringloopwinkels zijn een goede plek om een tafeltje voor een prikkie op de kop te slaan. Ook op het vlak van servies en andere accessoires voor in huis kan je bij de kringloopwinkel goed terecht. Daarnaast kan je meubels van de kringloopwinkel ook prima zelf opknappen. Pinterest is hier een goed medium voor voor do-it-yourself ideeen.

Sample sale

Tegenwoordig heeft bijna elke winkel er wel een: een sample sale. Een ideale gelegenheid om meubels te kopen voor een fijn prijsje. Dit evenement vindt vaak een tot twee keer per jaar plaats. Houd er wel rekening mee dat deze meubels niet compleet nieuw zijn en enige beschadigingen kunnen vertonen. Vaak lopen deze prijzen wel op tot -70%. Zeker wel de moeite waard om naartoe te gaan. Zorg ervoor dat je vroeg aanwezig bent zodat er nog genoeg producten zijn. Daarnaast zijn er ook genoeg vlooienmarkten.

Do-it-yourself

Do-it-yourself is helemaal in. Pimp een oud kastje of plan een winkeldagje om de benodigde spulltjes in te slaan voor het creeren van jouw perfect lamp of fotolijst. Ga ook eens langs tweedehands winkels voor de beste en meeste unieke koopjes. Helemaal ideaal als je het nog gaat opleuken.

Zoek online

Momenteel is online de plek voor de beste koopjes. Denk aan verschillende marktplaatsen waar je meubels voor een prikkie kunt kopen. Vaak staan hier spullen tussen die nog in een goede staat zijn. Daarnaast zijn er ook vaak genoeg aanbieding online te vinden bij diverse webshops. Benieuwd naar de reviews van een webshop kijk dan even hier.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om meubels budgetproof in te slaan. Met wat creatief denken kom je er namelijk vanzelf. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om je meubels helemaal eigen te maken.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment