Tuin

Verschillende tuinstijlen en bijbehorende tuinmeubeltrends

posted by Mirthe 4 maart 2018 0 comments

Bij verschillende tuinstijlen passen verschillende tuinmeubelen. Welke stijl heeft jouw tuin en welke meubelen sluiten hier naadloos op aan? In deze blog behandelen wij 3 populaire tuinstijlen en natuurlijk de bijbehorende tuinmeubeltrends. De tuinstijlen zijn door de trendwatchers van Kees Smit Tuinmeubelen vastgelegd. Lees je mee?

Tuinstijl 1: Strakke tuin

De strakke en eigentijdse meubelen van het merk Bellagio passen perfect bij een strakke tuin. Denken we aan Bellagio, dan denken we aan aluminium. Veel van de meubelen van dit merk bestaan namelijk uit aluminium. Dit is een sterk materiaal dat erg geschikt is voor buitengebruik. De tuinmeubelcollectie van Bellagio staat niet stil, maar gaat mee met de tijd. Er is gedacht aan design, máár zeker ook aan effectiviteit en comfort. Veel diningstoelen uit deze collectie zijn verstelbaar en veel loungesets hebben een open karakter met een stijlvolle uitstraling. Door de toevoeging van zachte zitkussens geniet je van een optimaal comfort.

Tuinstijl 2: Moderne tuin

Houd jij van een moderne uitstraling? Dan komen de tuinmeubelen van Manifesto helemaal tot zijn recht in jouw tuin! Manifesto is namelijk een eigenzinnig en trendy merk. De collectie is daarnaast ook erg veelzijdig, je kunt je hele tuin vullen met meubelen van dit merk. Naast meubelen is er ook een ruim aanbod accessoires verkrijgbaar. Waarom past Manifesto bij een moderne tuin? Door het stijlvolle en tijdloze design creëer je een duidelijke stijl in de tuin. De natuurlijke kleuren, zoals bruin, wit en verschillende grijstinten maken de tuinmeubelen tot de klassiekers van de toekomst.

Tuinstijl 3: Tradionele tuin

De collectie van Sunyard heeft daarentegen een traditionele uitstraling en is gericht op de klassieke tuin. Ondanks dat de collectie erg divers is, zijn alle meubels vervaardigd uit één materiaalsoort, namelijk teakhout. Onbewerkt teakhout in een ‘natural’ kleur. Teakhouten tuinmeubelen van Sunyard hebben een lange levensduur en kunnen tegen een stootje. Teak is een langzaam groeiende houtsoort. Hierdoor zitten de vezels dicht op elkaar en blijft het teakhout glad aanvoelen, ook door de jaren heen.

Je hebt in deze blog 3 verschillende tuinstijlen en toonaangevende tuinmeubelcollecties kunnen bekijken. Welke stijl past bij jouw tuin?

Kijk ook hier eens

Leave a Comment