Klussen

Seniorenverhuizing: een klasse apart

posted by Mirthe 17 november 2020 0 comments

Voor heel veel mensen is verhuizen erg stressvol. Vooral senioren kunnen er veel spanning van ondervinden. Het kost veel tijd om dozen in te pakken en ook weer uit te pakken, meubels uit elkaar te halen en in elkaar te zetten, apparaten te installeren. Verder moet je de vorige woning in goede staat opleveren.

Soms kunnen verhuizingen erg snel plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat een woning snel beschikbaar is. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld antieke meubels hebt, of andere spulletjes met een financiële waarde of emotionele waarde, die met extra zorg verhuisd moeten worden. Door alle emoties kunnen verhuizingen soms heviger binnen komen bij ouderen. Het is duidelijk: een seniorenverhuizing is een klasse apart en heeft extra aandacht nodig!

REDENEN OM TE VERHUIZEN

Er zijn een heleboel redenen te bedenken om te verhuizen. Je kan kleiner willen wonen, omdat je huis te groot wordt om te onderhouden of omdat je alleen bent komen te staan. Maar het kan ook zijn dat je extra hulp nodig hebt en daardoor naar een speciale seniorenwoning of verzorgingstehuis moet. Of een verhuizing binnen een seniorencomplex kan noodzakelijk zijn. Wat de reden ook is van je verhuizing, extra aandacht is wenselijk.

BETROKKEN EN PERSOONLIJK

Veel jonge starters verhuizen zelf. Zij pakken zelf hun spulletjes in en uit, demonteren en monteren zelf hun meubels, vervoeren hun spulletjes zelf. Maar ouderen zijn daar soms emotioneel of fysiek niet meer toe in staat. We adviseren je dan ook om een verhuisbedrijf in te huren. Het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat je verhuizing de aandacht en ondersteuning krijgt die nodig is. Ze zijn betrokken en persoonlijk bij jouw situatie.

Ze pakken jouw spulletjes met speciale aandacht in en uit, ze werken met maar een paar verhuizers voor de rust. Hierdoor krijg je minder het gevoel dat je in een verhuizing zit. Ze plaatsen je meubels en spulletjes voor je op de juiste plaats en ze installeren je apparaten.

ZORG VOOR DE ACHTERGELATEN WONING

Ook voor het huis dat achtergelaten wordt, draagt het verhuisbedrijf zorg. De woning wordt netjes achtergelaten voor de volgende bewoners. Als het nodig is, wordt er zelfs een grote schoonmaakbeurt tegenaan gegooid. Een verhuisbedrijf neemt je dus al je zorgen uit handen!

Meer informatie: https://www.tpc-logistics.nl/

Kijk ook hier eens

Leave a Comment