Tuin

De mooiste vuurkorven voor in de tuin

posted by Mirthe 19 juni 2015 0 comments

De zomer is altijd een heerlijke periode met een aangename temperaturen. Het is ook het seizoen dat je ’s avonds lekker buiten zit om te genieten van de nazomerse dagen. Vaak kun je met gemak tot september of oktober buiten zitten, als je het maar slim aanpakt. Je kunt je tuin of terras namelijk verwarmen met mooie vuurkorven. Wat zijn nu de mooiste vuurkorven voor in de tuin?

Een vuurkorf met onderplaat
Buiten maak je het warm en gezellig met een vuurkorf. Op een houten terras is het slim gebruik te maken van een speciale onderplaat. Je zult zien dat het kind in je weer naar boven komt als je sfeer creëert in de tuin met een vuurplaat.

Terraskachel of terrasoven
Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar terraskachels en terrasovens bestaan echt. Een terraskachel geeft je tuin of terras een klassieke en romantische uitstraling. Bovendien ben je de gehele avond verzekerd van een aangename warmte in de tuin.

Een terras- of tuinoven is niet alleen prettig voor warmte, maar je kunt er ook eten op bereiden. Hoe gemakkelijk is dat! Zelfs als het kouder wordt, kun je nog steeds genieten van een aangename warmte.

Een sfeervolle tuin met trendy vuurschalen
Om nog extra sfeer in je tuin te brengen, kun je kiezen voor schalen. Deze plaats je rondom de vuurkorven heen of je gebruikt ze apart. Uiteraard mogen mooie planten en bloemen ook niet ontbreken. Vergeet geen lantaarns en buitenkussens aan te schaffen. Je bent dan in elk geval verzekerd van een sfeervolle tuin.

Je hoeft je dus qua sfeer en warmte geen zorgen te maken de komende maanden. Dat zit met deze accessoires wel goed!

Kijk ook hier eens