Interieur

5 tv series en tv programma’s om thuis te kijken in Corona tijd

posted by Mirthe 28 juli 2020 0 comments

Veel mensen zijn min of meer met betrekking tot de corona periode zich gaan afzonderen om te voorkomen dat het virus zich gaat verspreiden. Het uitgaan bijvoorbeeld is drastisch gaan minderen, maar ook andere contact momenten worden nu ook afgeraden. Dat betekent dat je nu meer tijd thuis moet doorbrengen. Je kunt dan of door je mobiel telefoon of voor de tv een leuke serie kijken. Speciaal voor jou hebben wij 5 leuke series waar jij zeker de aandacht aan moet besteden in deze corona tijd. De onderstaande series die we samen hebben opgesteld met MNLK.nl bezorgen je in ieder geval een heel leuke tijd!

De A-team

De serie A-team gaat over een vier ervaren veteranen die hun krachten hebben gegeven in Vietnam. Op een gegeven moment raken ze verwikkeld in een strafzaak waarbij ze onterecht als verdachten worden aangemerkt. De onterechte beschuldiging aan hun adres heeft veelal te maken met een lokale bankinstelling die na het einde van de oorlog hun onterecht zien als de personen die een overval hebben gepleegd. De serie behoort zeker in de rij van je “Must see” series.

Hollands next Top model

Hollands next Top model is ook een leuke serie waar je zeker van zal vermaken. De serie gaat in grote lijnen over hoe jonge vrouwen en mannen in competitie verband meedingen naar een carriere als fotomodel. Het is de bedoeling dat er bij elke aflevering een model geelimineert wordt, maar soms vallen er zelfs twee af en soms geen. Dit hangt allemaal af van hun prestatie die ze neerzetten tijdens de verschillende opdrachten. De series is ook perfect geschikt om inspiratie op te doen over de nieuwste mode of zaken zoals mannen kapsels trends. Hollands Next top model moet je zeker kijken!

The bodyguard

The boduguard is een serie gebaseerd op een beveiliger die in onmin leeft met zijn vrouw en de minister die hij zelf moet beveiligen. De rode draad is dat de desbetreffende bodyguard met heel wat issues te kampen heeft. Hij is in principe niet in staat te werken, althans in mentale zin niet. Neem zeker de tijd om The Bodyguard te bekijken.

The Last Dance

The last Dance zal zeker in de smaak vallen bij personen die meer aan de sportieve kant hangen. The last dance gaat over de basketballegende Michael Jordan die toen in een machtstrijd verwikkeld geraakt is met Chicago Bulls in 1998. De serie bevat unieke beelden en scenes die nooit eerder gezien zijn. Met The Last Dance zul je je zeker vermaken.

Synopsis

Synopsis is een serie die reguliere werkzaamheden van artsen in een ziekenhuis weergeeft. De artsen krijgen te maken met moeilijke beslissingen en onsmakelijke situaties die zij op een keurige manier moeten afhandelen. De ene dag lukt het aardig maar de andere dag weer niet. De serie laat zijn licht ook schijnen op het feit dat doktoren ook te maken krijgen met stress.Synopsis is zeker ook een aanrader om naar te kijken in deze tijd van Corona.

Met deze vijf series zul je zeker een bezigheid hebben waarvan jij niet zo snel zult balen. De series zijn interessant, boeiend en geven je nuttige informatie om ook je kennis te verrijken. Het enigste waarop je moet letten tijdens het kijken naar de serie’s, is dat je de tijd neemt om te pauzeren. Eenmaal begonnen met de serie’s kan het wellicht naar toe leiden dat je je maaltijden overslaat en dat is zeker niet de bedoeling. Rest er nog om je veel kijk plezier toe te wensen.

Kijk ook hier eens

Leave a Comment