Klussen

Breng het voorjaar in huis

posted by Mirthe 19 februari 2015 0 comments

De zon heeft dit jaar inmiddels al een flink aantal uur geschenen, dus is de hoogste tijd om eens na te denken hoe jij de lente in huis kunt halen. Dit brengt verfrissing en kleur in je interieur en wie wil dat nu niet? Weg dus met alle treurigheid in huis, het is tijd voor de lenteschoonmaak in jouw huis!

Verf een wand en vervang je donkere kussens op de bank

Het voorjaar in huis halen, begint met het verven van een wand in je woonkamer in een mooie pastelkleur. Je kunt ook de donkere kussens op de bank vervangen door lichtere exemplaren. Dit hoeft niet veel te kosten, want zowel online als in de winkel kun je terecht voor scherpe aanbiedingen.

De mooiste voorjaarsbloemen voor in huis

Je kunt de lente in huis halen, door de aankoop van een aantal mooie bloemen en planten. Bloemen en planten die het altijd goed doen in het voorjaar zijn narcissen, blauwe druifjes, krokusjes, maar ook prachtige bloesemtakken.

Vul een eierdoos met kleine plantjes

Een originele manier om meer lentegevoel in je huis te creëren, kun je realiseren door een eierdoos met kapotte eieren te combineren met kleine plantjes. Een mooi decoratiestuk voor op de eettafel of bijzettafeltje.

Grote vazen gevuld met kleurrijke bloemen doen het ook dit jaar heel goed binnen het interieur. Ga eens langs bij het tuincentrum om inspiratie op te doen!

De vogeltjes horen fluiten

Hoor jij de vogeltjes al fluiten? Niet alleen buiten, maar juist binnen dankzij het doorvoeren van een aantal van bovengenoemde ideeën. Voor nog veel meer creatieve ideeën kun je ook online aan de slag gaan. Diverse websites bieden je leuke tips om het lentegevoel weer in huis terug te brengen!

Kijk ook hier eens